08 July 2013

Bulan Ramadhan Kian Tiba

Bulan Ramadhan dah tak lame lg da...tinggal esok sari je lg... Hari Syak @ 30 Syaaban... so yg x sempat ganti pose mohon bayar ye ikut yg ditetapkan..tapi ganti tetap ganti k..next year plak.. Alhamdulillah aku sempat ganti pose biar pun dugaan menimpa..

Kesabaran dan ketabahan aku teruji 2 kali berturut disaat aku keguguran pd bln Nov lps dan awal Mei tahn 2013... Kesedihan yg x dapat aku huraikan namun berkat kasih sayang dan prihatin suami dan keluarga aku berjaya harungi..Tambah pula, dengan keletah anak ku AUNI...


Selepas kegugran aku bertemu dgn Safriza Azwani..mmg la kitaorg da lame kenal tp terpisah dek masa n blik kg masing2..Bz ngan keje n keluarga.. Tp alhamdulillah setiap yang terjadi ade hikmahnye..ALLAH nk bantu aku mengubah hidup didatangi kawan ku Saf, untuk memberi aku peluang dlm biz online... Dulu aku x de kekuatan tp berbekalkan niat nk tolong keluarga dan sokongan suami Cwm Zulkifli aku berjaya harungi..


Sekarang aku buat biz online secara part time..aku nk kenalkan produk ni di kalangan FB users dan Bloggers..Walaupun masing2 da sedia maklum ttg kewujudan produk keluaran Hai O seperti BBplus Collegen, Premium Beautiful, Maharani, BV Sleep Mate, COZUMA, Vista Zania, Bio Aura, Biozone Food Purifier tp korang tau x yg aku buat biz ni ade mentor yg guide.. caranye mudah jer..COPY PASTE ape yang MENTOR buat..ALHAMDULILLAH BERJAYA...

 Mcm mentor aku selalu ckp niat penting dlm berbisnez iaitu niat nk bantu kawan2 keluar dr kemelut sedia ada dan buat pape npun mesti dengan HATI.. Dengan TLC aku berjaya mengubahnya..TLC membantu sesiape yg nk BERUBAH...

Nak tahu camne aku belaja biz online n cara blaja ngan mentor???


Call or PM je kat no nie k..0106273397



Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...