27 July 2013

Premium Beautiful Banyakkan Susu Ibu


Setiap ibu yang sedang menyusukan anak sememangnya mengidamkan pengeluaran susu yang banyak untuk diberikan kepada anak kan..!!! Setiap ibu juga berharap dapat menyusu bayinya sehingga umur 2 tahun..So skrg Yana nak cerita kelebihan premium beautiful yang boleh memperbanyakkan susu ibu....





Yang pertama sekali,
 Premium Beautiful memang direkacipta dan disesuaikan untuk golongan ibu yang tengah breastfeeding.


 Selain itu, Premium Beautiful juga dapat:




1. Membantu penghasilan susu badan menjadi semakin lancar.

2. Cup Premium Beautiful dapat menyeimbangkan pembesaran buah dada dan produksi susu, sekaligus menghalang si ibu mengalami bengkak susu.

3. Dengan pemakaian Premium Beautiful sepanjang penyusuan, boleh menghalang berlakunya payudara bernanah atau susu masam yang boleh menyebabkab breast cyst.


4. Payudara ibu susu tidak akan jatuh, malah kedudukannya akan disokong dan diperbaiki, seimbang dengan saiz payudara, ke kedudukan
 yang betul. Ini berbeza dengan pemakaian bra 
biasa, yang memberi kesan menekan ke bawah 
dan payudara akan jatuh tanpa anda sedari.

5. Premium Beautiful dapat membantu untuk memejalkan payudara yang lembik. Takder la payudara jatuh lepas menyusu anak kan..



Ok, sekarang kita tengok pula, bentuk Long Bra Premium Beautiful seperti gambar dibawah ni. Tengok, apa yang beza dengan bra biasa.



1. Untuk menyusu badan, cara penggunaannya mudah sahaja. Hanya perlu menarik cup ke bawah dan bayi dah boleh penyusuan susu ibu.






2. Semasa penyusuan, payudara akan diampu oleh cup Long Bra Premium Beautiful, dan menghalang payudara daripada jatuh. 

3. Salah satu keistimewaan Long Bra Premium Beautiful adalah terletak pada bra cup yang elastik, yang dapat menampung saiz payudara yang beza, ekoran payudara membesar sebelah sekiranya susu badan memenuhi payudara tersebut.






4. Long Bra Premium Beautiful membolehkan tumbesaran payudara sekata dan menganjalkannya. Berbeza dengan bra penyusuan yang lain, yang boleh menyebabkan jangkitan kuman dan kesan tidak selesa pada si pemakai.







5. Cup Premium Beautiful adalah bersifat kapas yang memberi kesan selesa dan "boleh bernafas" kepada payudara anda yang mengandungi susu.




Premium Beautiful memang sesuai bagi wanita lepas bersalin kerana FIR yang terkandung dalam Premium Beautiful ini dapat:




~ Membantu mengecutkan rahim dengan cepat.
 ~ Membantu membersihkan darah beku dan kotor dalam rahim.

~ Menghilangkan stretch mark.

~ Memejalkan payudara dan otot pinggul, peha dan perut.

 ~ Memulihkan tenaga dengan cepat, berguna terutama kepada ibu yang sentiasa keletihan kerana melayan

 anak - anak dengan jarak umur yang dekat.

~ Menghilangkan “period pain”.

~ Menguatkan rahim dan meningkatkan peluang untuk mempunyai anak.

~ Membaiki postur badan dan membaiki tulang belakang agar dapat menyokong badan.








Apabila bayi menghisap payudara, hujung saraf 
yang terdapat diputing ibu akan terangsang.
 Impuls akan dihantar ke otak dan kelenjar pituitari merembeskan hormon prolaktin dan hormon oksitoksin ke dalam darah. Darah membawa 
kedua-dua hormon tersebut ke payudara dan menyebabkan susu terhasil.
Premium Beautiful korset ditenun dengan batu 
kristal Tourmaline yang mengandungi Infrared 
Jarak Jauh atau ‘Far Infrared Rays’ ( FIR ). Ia merupakan spectrum cahaya yang memberi 
manfaat kepada kesihatan manusia. FIR ini akan meresap jauh ke dalam tisu lembut payudara si pemakai ,dimana ia akan meningkatkan pelancaran aliran darah di dalam tubuh si pemakai. Maka,
setiap kali bayi merangsang diputing ibu, susu 
akan terhasil dengan lebih banyak dan cepat.
Bayi yang menyusukan susu ibu akan lebih sihat dan cergas. Jom tengok apa kelebihan baby nie akan dapat



 Sekarang, ibu-ibu mesti puas hati kan bile da dpt info terkini pasal korset Premium Beautiful ni...Pelaburan hanya sekali tp pemakaiannya sepanjang hayat..

Ketahui maklumat lanjut dalam post2 akan datang. untuk sebarang pertanyaan blh hubungi Yana di talian 010 627 3397

Da macam iklan tv plak bezanya post blog dan di FB.. 

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...