26 July 2013

Premium Beautiful : Fungsi and Kebaikan Waist Nipper aka Bengkung Ajaib

Yeayyy finally this is the last post about each part of Premium Beautiful :) This last part sama penting macam Long Girdle and Long Bra Premium Beautiful in my previous post. :) dah baca ke belum? Kalau belum boleh click kat link atas ni ye :)


Fungsi dan keistimewaan Waist Nipper Premium Beautiful ni :


Pandangan hadapan dan belakang Waist Nipper Premium Beautiful aka Bengkung Ajaib

  • Menyokong tulang belakang dan membantu mendapatkan postur tubuh yang lebih baik. Means takde masalah badan bongkok for long term nanti. 
  • Membantu melegakan pesakit yang mengalami masalah "slip-disc" or in malay we call it "tulang belakang lari".
" There was a testimonial from my business partner in Top Leaders Circle group yang pernah accident teruk on her way from Terengganu to Johor (using Rompin route). In the accident, She had a very bad experience with "slip-disc" and Alhamdulillah after wearing Waist Nipper Premium Beautiful, she has recovered from the "slip-disc" and now she's has been one of the top agent of the Premium Beautiful Corset because she feel the responsibilities to share the goodness of this "Magic Corset" ".
Sakitnya kalau kita ade masalah slipped-disc ni. Nak berdiri pun susah. Baring pun sakit, Pendek kata buat apepun sakit.

  • Membantu mengempiskan perut. Teknology FIR pada waist nipper ni membantu melancarkan perjalanan darah sekitar abdomen and pemakaian yang consisten akan membuatkan perut kita kempis sama macam kita buat sit-up :) Results are guaranteed sebab it happened on me! :)
Say NO to perut buncit!


  • Menghilangkan strechmark from operations, selepas bersalin or kesan from "pengembangan bentuk badan" yang melampau.
" In 2009, I had an appendix operation and got it remove permanently from my body. Of course there was a stretchmark due the operation kan? Eventhough it is small but the stretchmark is there. Alhamdulillah after consistently wearing PB for at least 8 hours a day, the stretchmark has gone PERMANENTLY! :) "

  • Membentuk pinggang yang ramping. Percaya atau tak, pinggang yang ramping membantu menjamin kebahagiaan rumahtangga anda? :) Yela, husband mana yang taknak tengok wife dia slim kan? pastu masa jalan together with wife, husband boleh letak tangan dia kat pinggang kita sebab ade curve kan? sure la bangga je husband kita tu kan? :)
Say YES to pinggang yang ramping!

  • Membantu mengurangkan sakit pinggang, lenguh tulang belakang sebab lama sangat duduk kat kerusi tu dan melegakan sakit-sakit sendi.

  • Membantu menngurangkan sakit kepala and migraine yang teruk. Caranya senang je, bentangkan waist nipper ni pada bantal (make sure bahagian renda tu is on top of bantal ye), then you guys baring je macam biasa. InshaAllah migraine or sakit kepala tu boleh dikurangkan :)
I have migraine and it always attacks me before my period. Seriously sakit giler. But now since, I use the tips to reduce migraine using the waist nipper, Alhamdulillah it helps a lot to reduce the pain.


  • Membantu mengurangkan lenguh kaki akibat banyak berjalan or berdiri terlalu lama.  Caranya senang je, ambik waist nipper and balut pada bahagian yang sakit tu. InshaAllah sakit tu beransur hilang. Petua ni sesuai untuk yang ade masalah tergeliat kaki jugak.

  • Membantu mengurangkan demam panas dan penyakit "Bilirubin" aka Demam Kuning. Caranya senang je, balut baby kita dengan waist nipper premium beautiful ni and biarkan baby kita tido dengannya. InshaAllah she/he will be recovered.
Ha cukup tak all these info? I hope its enough for now :)

Get your waist nipper Premium Beautiful today via :
  • Cash payment
  • Cash installment as low as MYR 150 at zero interest
  • Credit Card

Waist nipper Premium Beautiful comes with sizes. Hence body measurement is needed.

For free fitting and consultation, do contact or WA me at 019 977 0271

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...