24 July 2013

Premium Beautiful : Fungsi dan Keistimewaan Long Bra


Okay part one, Yana dah share fungsi long girdle and skrg kt focus dkt Long Bra Premium Beautiful :



Pandangan belakang dan hadapan long bra premium beautiful
 
Fungsi Long Bra Premium Beautiful :

  • Mengelakkan bengkak susu. Tak perlu nak letak kobis bagai kat breast kita semata-mata nak kurangkan bengkak susu tu :)
One of the testimonial from my mentor client lepas pakai Premium Beautiful immediately after her confinement for 2 weeks. In fact the husband also love it! :)

  • Membantu mencegah Breast Cancer. Cup yang berbentuk pyramid pada long bra premium beautiful mencegah "retracted nipple" or in malay nipple masuk ke dalam.

  • Menyokong breast yang besar sebab tali long bra premium beautiful ni sangat lebar and tebal untuk meyokong payudara yang besar. Kalau you all pakai long bra premium beautiful ni sewaktu bersenam pun okay sangat sebab fungsinya yang menyokong breast kita. Almaklumla, breast kita ni bukannye otot. It just a jaringan lemak and kalau kita pakai bra yang salah, memang breast kita cepat "londeh" ..erkk

  •  Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil. Siapa yang teringin sangat nak besarkan payudara tanpa perlu menjalani pembedahan or suntikan yang menyakitkan, long bra premium beautiful ni adalah penyelesaiannya :)

  • Meransang  pengeluaran susu ibu.

  • Bahagian tengah long bra premium beautiful (bahagian hadapan yang berenda) mempunyai kandungan FIR yang tinggi. So kalau korang pakai long bra ni premium beautiful ni memang akan cover the whole area of your abdomen. Hence, long bra premium beautiful ni boleh membantu mengurangkan sakit gastrik yang kronik. Kalau masa puasa you all pakai long bra premium beautiful ni, inshaAllah tak rasa lapar at all :)

  • Memejal, menganjalkan dan mencantikkan payudara. Seriously part ni memang kena jaga betul-betul! Asset tu! :)

 
Bila badan dah cantik, pakai apepun cantik you ols! :)


Payment mode :

  • Cash
  • Cash Installment serendah MYR 150 with zero interest
  • Credit Card


For free fitting, call or message me at 019-9770271

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...