30 August 2013

Pil Maharani


 
Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Apakah itu Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.

Apakah ramuan yang terkandung dalam Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

Apakah kesan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Beijing Te Zhi Bai Feng Wan dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.

Adakah pengambilan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan akan menyebabkan badan terlalu panas?
Tidak. Dicadangkan supaya meminum air dengan banyak untuk membantu penyerapan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan oleh badan.

Siapakah yang perlu mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Lelaki dan wanita turut boleh mengambil.

Bolehkah ibu mengandung mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Tidak dicadangkan kerana hormon ibu mengandung tidak stabil dalam tempoh mengandung.

Bolehkah kanak-kanak mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Tidak dicadangkan.

 
Cara pengambilan Herba Maharani  :-


~Yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.


 ~ Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).

~ Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.

 ~ Tapi kalau nak makan malam pun boleh.


~ Makan mestilah bersama air suam.


~ Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.




Pil Maharani - biji kecil yang senang ditelan

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)

Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.


Berminat untuk mendapatkan Herbal Maharani, boleh call/sms

 

Yana,

010-6273397


19 August 2013

Coretan Yana dgn pengalaman



Da hampir 2 bulan Yana berkecimpung dalam biz online ni.. rezeki pun alhamdulillah.. dari x reti nk terang or promote barang skrg ni Yana da pandai buat semua...Dengan berkat tunjuk ajar sifu Safriza Azwani dan Kak Ieda Rani dlm memahami selok-belok perniagaan online ni berkaitan cara-cara nk post status,gmbr, share testi diri sendiri n org lain.. kawan2 opis mula bertanya produk-produk Yana jual...




Tak semestinye jual online je.. buat secara offline kat sedara mara, kwn rapat, kawan sekerja dan customer2 yg kt opis pun blh..celah sikit2 tp make sure urusan keje x menggangu la.. setakat ni Yana jual by cash jer dulu sb nyer modal Yana mmg start sikit sgt.. Even RM50 yuran ahli pun da blh buat duit tiap-tiap bulan... x payah nk tunggu modal ribu-ribu bru nk start.. kate pun jual online kan.. customer wat payment bru kite pos barang..so, duit yg customer bank-in tu blh la kite g beli brg yg diorang nk..mmg la penat sikit ulang alik stokis tp bayangkan la rezeki korang x putus-putus..ader je order masuk..cam Yana jgk la..

Dari berbekalkan BBplus Collegen, Maharani dan Kordial...Yana da kembangkan lg skill jual barang dgn Selimut Dhuha, Kopi Mineral, n Sabun Ketiak... semuanyer HIGHLY DEMAND sb cara promote kat fb n penerangan yg tulus ikhlas dari hati.. X lupe juga sebelum jual Yana alami sendiri dulu produk2 Hai-o bru senang nk bercerita... 



Dengan BBplus Collegen nk minumnye punye la mudah..ambik 1 paket tuang dlm cawan letak air minum sebelum tido...tiap2 mlm Yana amal BBplus ni sekarang kulit Yana da mula alami perubahan..kulit halus, tegang, rekahan kulit masa pregnant da kurang, muka da pink2, bdan segar, perut pun x buncit mane da.. sembelit pun da x der..
Pil Maharani plak Yana amal sebiji 2 x sehari..keputihan da kurang, badan segar, hubungan ngan suami mmg x dinafikan lg la..Org yang da mkn pil ni jer tahu potensinyer..hehehe.. 


Kopi Mineral Garam Buluh

Cam Kopi Mineral Garam Buluh..da jd satu kemestian tiap2 pagi Yana minum kopi mineral sb perut tahan lapar sampai ptg n time pose je mmg x berbunyi la perut tu.. badan segar, otak cerdas.. nk buat kerja pun x der la tersengguk2..Nak2 Yana keje ngan duit mesti waspada sentiasa.. short duit berganti la jawabnyer.. Secara automatiknyer Yana diet tanpa sedar.. best giler skrg.. Nescafe tarik sori babai x nak minum da... sekali sekala mayb but not 1 hari 3 kali order kat kedai sebelah..

Kawan-kawan da mula bertanye n ade yang buat main-main tp Yana x kisah sbb mmg Yana amalkan pun.. Sekarang ramai yang nk order Sabun ketiak yg mmg hot selling produk.. kpd customer2 Yana harap bersabar yer..stok akan di update dlm waktu terdekat...


Sabun Ketiak

Nak dapatkan produk2 yang Yana cerita kat atas tu???  
Call / sms  je Yana k.. 0106273397


xoxo
Liyana Tahar

14 August 2013

Raya tahun 2013

Raya tahun ni mmg mencabar jiwa n raga...persiapan nk cari nak cari baju raya yg warna biru firus mmg memeningkan kepala tp alhamdulillah semua settle..baju mama n abah jupe da.. baju auni pun jupe semua.. ngan auni baju bunga tulip biru.. family lain pun biru firus jugak... bile bergambar mmg sweet giler-giler gambar..menjadi jer... mmg puas hati..


Ahli keluarga yana : - abah, mak, along, abg long,yana, suami, auni, mira, amy n amir

Raya pertama yana beraya kat Batu Burok..semua org ade tahun nie.. yang nk jadi cerita tahun ni baju raya mak n adik-adik lain siap selepas sembahyang raya...bahana anto kain pasang lambat kat tailor... baju raya hari kedua yang langsung x siap-siap..huhuhu sedeh plak tp raya ttp meriah..

Hari raya kedua da ade kat kampung... pegi jln raya umah sepupu abah yg duk kat kg tp buat sakit hati jer.. org g umah die nak beraya die plak bantai kite ngan story mory keluarga yg x semengah nk dibanggakan..aduhai lari mood raya.. tension kejap kepala aku.. ptg raya kedua da balik Rusila.. malam leh rehat kat umah sendiri..

Raya ke-3.. hari kenduri-kendara bagai da start memanggil... sebelum turn g kenduri..yana pegi beraya 3 buah rumah jiran sekaligus..mane-mane yg sebelum ni marah n sakit hati sb parking kete dpn pagar umah or anak jatuh kete tersembam jalan tar...semua da minta maaf n da dimaafkan.. harap kejadian yang berlaku x berulang lagi.. Bisnes pun da start hari ni sbb dapat order bbplus collegen awal puase lg n pegi hantar kat client..


dahi Auni yang berparut
Anak mama yang da comel..parut da pudar
Raya ke-4 da start keje.. aritu duk melangut jer kat meja sbb org x der sgt dtg bank...semua duk sibuk beraya lg..keje sari tu main game n sembang-sembang je..hahaha.. masuk Syawal ker 6 mak ayah start bawak anak-anak buka akaun n simpan duit raya... tangan kemain lenguh kira duit raya yg x bersusun cantik..
 
Tapi teruja sangat bekerja pada bulan raya sbb time ni la kerenah n perangai org kita blh tgk n perhati.. dan selami perasaan setiap org mase tu.. Anak-anak gembira sbb duit raya byk..tp mak ayah wajah sugul sb duit da banyak keluar..hehehe... raya setahun sekali jer..nak buat camner kan..

Pada sesiapa yang nk jadi Sales Manager yana blh sms di 0199770271 atau pm di facebook Liyana Tahar.. ketahui cara-cara utk mempunyai duit extra lps raya..


xoxo
Liyana Tahar


 

Entry Terbaru

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus

SHAKEME COCOA PERISA BARU? Geng Hipstur panggil Air Cekelat Kurus. Hampir setahun da rupanya ShakeMe Cocoa ni dalam pasaran Malays...