19 August 2013

Coretan Yana dgn pengalaman



Da hampir 2 bulan Yana berkecimpung dalam biz online ni.. rezeki pun alhamdulillah.. dari x reti nk terang or promote barang skrg ni Yana da pandai buat semua...Dengan berkat tunjuk ajar sifu Safriza Azwani dan Kak Ieda Rani dlm memahami selok-belok perniagaan online ni berkaitan cara-cara nk post status,gmbr, share testi diri sendiri n org lain.. kawan2 opis mula bertanya produk-produk Yana jual...




Tak semestinye jual online je.. buat secara offline kat sedara mara, kwn rapat, kawan sekerja dan customer2 yg kt opis pun blh..celah sikit2 tp make sure urusan keje x menggangu la.. setakat ni Yana jual by cash jer dulu sb nyer modal Yana mmg start sikit sgt.. Even RM50 yuran ahli pun da blh buat duit tiap-tiap bulan... x payah nk tunggu modal ribu-ribu bru nk start.. kate pun jual online kan.. customer wat payment bru kite pos barang..so, duit yg customer bank-in tu blh la kite g beli brg yg diorang nk..mmg la penat sikit ulang alik stokis tp bayangkan la rezeki korang x putus-putus..ader je order masuk..cam Yana jgk la..

Dari berbekalkan BBplus Collegen, Maharani dan Kordial...Yana da kembangkan lg skill jual barang dgn Selimut Dhuha, Kopi Mineral, n Sabun Ketiak... semuanyer HIGHLY DEMAND sb cara promote kat fb n penerangan yg tulus ikhlas dari hati.. X lupe juga sebelum jual Yana alami sendiri dulu produk2 Hai-o bru senang nk bercerita... 



Dengan BBplus Collegen nk minumnye punye la mudah..ambik 1 paket tuang dlm cawan letak air minum sebelum tido...tiap2 mlm Yana amal BBplus ni sekarang kulit Yana da mula alami perubahan..kulit halus, tegang, rekahan kulit masa pregnant da kurang, muka da pink2, bdan segar, perut pun x buncit mane da.. sembelit pun da x der..
Pil Maharani plak Yana amal sebiji 2 x sehari..keputihan da kurang, badan segar, hubungan ngan suami mmg x dinafikan lg la..Org yang da mkn pil ni jer tahu potensinyer..hehehe.. 


Kopi Mineral Garam Buluh

Cam Kopi Mineral Garam Buluh..da jd satu kemestian tiap2 pagi Yana minum kopi mineral sb perut tahan lapar sampai ptg n time pose je mmg x berbunyi la perut tu.. badan segar, otak cerdas.. nk buat kerja pun x der la tersengguk2..Nak2 Yana keje ngan duit mesti waspada sentiasa.. short duit berganti la jawabnyer.. Secara automatiknyer Yana diet tanpa sedar.. best giler skrg.. Nescafe tarik sori babai x nak minum da... sekali sekala mayb but not 1 hari 3 kali order kat kedai sebelah..

Kawan-kawan da mula bertanye n ade yang buat main-main tp Yana x kisah sbb mmg Yana amalkan pun.. Sekarang ramai yang nk order Sabun ketiak yg mmg hot selling produk.. kpd customer2 Yana harap bersabar yer..stok akan di update dlm waktu terdekat...


Sabun Ketiak

Nak dapatkan produk2 yang Yana cerita kat atas tu???  
Call / sms  je Yana k.. 0106273397


xoxo
Liyana Tahar

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...