20 September 2013

Kesabaran Penentu Kejayaan

Salam lovelies..

Da nak masuk 3 bulan Yana dlm bisnes ni.. Kesabaran sangat2 la penting sbb ianya penentu kejayaan... dalam masa 2 bulan ni jualan yana mmg x pernah putus turun naik stokis jer..walau pun 1 brg je yana g punch tp rasa yang sangat berbaloi sbb atleast ade jgk org order brg n jualan tunai lg..

Hari ni yana g buat biz presentation kat bakal biz partner.. mcm-mcm perasaan ade time jupe future biz partner..walaupun kenal tp nk mengeluarkan ilmu n nk buat sampai closing mmg mencabar.. dgn berpeluh-peluh terang kat die syukur alhamdulillah berjaya jgk closing. First time present utk closing dan hasilnye membanggakan.. Esok lps zuhur ade 1 lg appointment. Harap semua berjalan lancar. Aminnn..

Dealer-dealer yana pun ade gak yang mintak tolong punch kan barang..Yana x kisah sb stokis dkt je ngan yana n niat awal2 dulu mmg nk tolong diorang...Walaupun mula hanya dengan RM50 utk ahli dan jd pengedar Yana tp masing-masing ttp bersemangat nk berniaga. Kadang-kadang modal yang paling utama dlm bisnes adalah diri sendiri..

Nak berjaya  kita kene ade group yang blh membantu n same-same dgn kite sb hanya diorang yang paham situasi kita, masalah kite, bg semangat n dorongan kat kite supaya same-same berjaya..

Untung Yana kenal dan ade dlm group TLC sbb masing2 mmg membantu n mentor2 pun baik n berilmu.Walau Yana jauh di Trg mentor plak kat Perak n KL..media sosial ni la yang menghubungkan kami dlm berkongsi segalanya..

Thank u Safriza Azwani dan Ieda Rani sbb sabar n tak jemu beri ilmu dan perangsang pada Yana...yang Yana sendiri blh berjaya n menggapai impian.

Yang nk tahu detailed or nk share ngan Yana psl bisnes ni blh pm/sms Yana 0106273397

xoxo
Liyana Tahar

08 September 2013

GIRDLE "ABANG SAYANG"


 REKA BENTUK GIRDLE "ABANG SAYANG"

  
Girdle ni adalah 'girdle abang sayang'.. Yang sayang abang mesti nak kena pakai dan yang sayang isteri mesti nak kena service isteri dengan hadiahkan girdle ni. Kenapa name camne tu??? Sbbnyer..

Girdle Premium Beautiful sangat membantu untuk org yang mengalami:

  • Senggugut
  • Keputihan
  • Period tak teratur
  • Perut buncit
  • Strechmark
  • Rahim jatuh
  • Cyst/fibroid
  • Punggung jatuh
  • Punggung leper
  • Buasir
  • Peha belaga dan kehitaman
  • Merapatkan vigina wanita

CIRI-CIRI GIRDLE :-

05 September 2013

SET BERPANTANG bersama PREMIUM BEAUTIFUL & PIL MAHARANI


 

 

 

Q-->Salam Kak Yana, Saya masih mengandung dan akan bersalin dalam masa terdekat. Masa saya beli aritu saya tak sempat makan sb pregnant dulu. Bila sy boleh start makan Maharani dan mcmana cara makannya? Harap Kak Yana dpt membantu.
A--> Apa yg boleh saya bantu disini,

Cara pengambilannya yang paling sesuai selepas bersalin :
_________________________________

  • Mula makan selepas darah kotor badan menjadi bersih (lebih kurang selepas 1 minggu bersalin). 
  • Makan 2 biji bola kuning (= 50 pil hitam kecil) setiap hari (1 biji bola putih pada pagi dan malam, sebelum makan) dan berterusan selama 21 hari. 
  • Berhenti sementara sewaktu kedatangan haid & sambung balik apabila kitaran haid sudah tamat. 
  • Kesan Maharani boleh dirasai setelah mengambilnya untuk 2-3 bulan. Ia membantu anda menambahkan darah badan dan menguatkan tubuh.

Anda boleh mengikut cara-cara di bawah jika terasa panas badan (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) semasa makan Maharani :
1. Minum lebih banyak air
2. Minum air garam semasa makan Maharani
3. Elakkan makanan goreng.Anda juga perlu mengelakkan makanan bersifat sejuk seperti salad dan buah tembikai, dan teh (mengandungi kafein).

(Rujukan bersama: Hai-o )

 

SMS utk pembelian :- Yana 0199770271


Semoga anda sihat selalu :)

Salam Sayang dari Yana..



Sila baca utk maklumat lanjut di blog saya



LIYANA TAHAR : PIL MAHARANI

liyanatahar.blogspot.com


Entry Terbaru

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus

SHAKEME COCOA PERISA BARU? Geng Hipstur panggil Air Cekelat Kurus. Hampir setahun da rupanya ShakeMe Cocoa ni dalam pasaran Malays...