20 September 2013

Kesabaran Penentu Kejayaan

Salam lovelies..

Da nak masuk 3 bulan Yana dlm bisnes ni.. Kesabaran sangat2 la penting sbb ianya penentu kejayaan... dalam masa 2 bulan ni jualan yana mmg x pernah putus turun naik stokis jer..walau pun 1 brg je yana g punch tp rasa yang sangat berbaloi sbb atleast ade jgk org order brg n jualan tunai lg..

Hari ni yana g buat biz presentation kat bakal biz partner.. mcm-mcm perasaan ade time jupe future biz partner..walaupun kenal tp nk mengeluarkan ilmu n nk buat sampai closing mmg mencabar.. dgn berpeluh-peluh terang kat die syukur alhamdulillah berjaya jgk closing. First time present utk closing dan hasilnye membanggakan.. Esok lps zuhur ade 1 lg appointment. Harap semua berjalan lancar. Aminnn..

Dealer-dealer yana pun ade gak yang mintak tolong punch kan barang..Yana x kisah sb stokis dkt je ngan yana n niat awal2 dulu mmg nk tolong diorang...Walaupun mula hanya dengan RM50 utk ahli dan jd pengedar Yana tp masing-masing ttp bersemangat nk berniaga. Kadang-kadang modal yang paling utama dlm bisnes adalah diri sendiri..

Nak berjaya  kita kene ade group yang blh membantu n same-same dgn kite sb hanya diorang yang paham situasi kita, masalah kite, bg semangat n dorongan kat kite supaya same-same berjaya..

Untung Yana kenal dan ade dlm group TLC sbb masing2 mmg membantu n mentor2 pun baik n berilmu.Walau Yana jauh di Trg mentor plak kat Perak n KL..media sosial ni la yang menghubungkan kami dlm berkongsi segalanya..

Thank u Safriza Azwani dan Ieda Rani sbb sabar n tak jemu beri ilmu dan perangsang pada Yana...yang Yana sendiri blh berjaya n menggapai impian.

Yang nk tahu detailed or nk share ngan Yana psl bisnes ni blh pm/sms Yana 0106273397

xoxo
Liyana Tahar

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...