20 September 2013

Kesabaran Penentu Kejayaan

Salam lovelies..

Da nak masuk 3 bulan Yana dlm bisnes ni.. Kesabaran sangat2 la penting sbb ianya penentu kejayaan... dalam masa 2 bulan ni jualan yana mmg x pernah putus turun naik stokis jer..walau pun 1 brg je yana g punch tp rasa yang sangat berbaloi sbb atleast ade jgk org order brg n jualan tunai lg..

Hari ni yana g buat biz presentation kat bakal biz partner.. mcm-mcm perasaan ade time jupe future biz partner..walaupun kenal tp nk mengeluarkan ilmu n nk buat sampai closing mmg mencabar.. dgn berpeluh-peluh terang kat die syukur alhamdulillah berjaya jgk closing. First time present utk closing dan hasilnye membanggakan.. Esok lps zuhur ade 1 lg appointment. Harap semua berjalan lancar. Aminnn..

Dealer-dealer yana pun ade gak yang mintak tolong punch kan barang..Yana x kisah sb stokis dkt je ngan yana n niat awal2 dulu mmg nk tolong diorang...Walaupun mula hanya dengan RM50 utk ahli dan jd pengedar Yana tp masing-masing ttp bersemangat nk berniaga. Kadang-kadang modal yang paling utama dlm bisnes adalah diri sendiri..

Nak berjaya  kita kene ade group yang blh membantu n same-same dgn kite sb hanya diorang yang paham situasi kita, masalah kite, bg semangat n dorongan kat kite supaya same-same berjaya..

Untung Yana kenal dan ade dlm group TLC sbb masing2 mmg membantu n mentor2 pun baik n berilmu.Walau Yana jauh di Trg mentor plak kat Perak n KL..media sosial ni la yang menghubungkan kami dlm berkongsi segalanya..

Thank u Safriza Azwani dan Ieda Rani sbb sabar n tak jemu beri ilmu dan perangsang pada Yana...yang Yana sendiri blh berjaya n menggapai impian.

Yang nk tahu detailed or nk share ngan Yana psl bisnes ni blh pm/sms Yana 0106273397

xoxo
Liyana Tahar

Entry Terbaru

Harga Terbaru Selimut BVSM 2018

Assalamualaikum semua.. Dah masuk Oktober da... maknanya promosi bvsm kembali lagi... kali ni harga makin murah berbanding tahun lepas ...