30 November 2013

Yana dan Premium Beautiful

As salam dan selamat tengahari semua,

Hari ni Yana nk share pengalaman Yana memakai Korset Premium Beautiful. Sebelum ni Yana duk tengok orang pakai n dengar je masing-masing bercerita.. Sapai la masanya Yana sendiri alami pengalaman tu..Tengok, dengar n pakai sangat-sangat la berbeza.

Nak tau kenapa berbeza?? sebab dengan memakai sendiri Premium Beautiful Magic Korset ni Yana mengalami perubahan dan rasa lebih bertenaga sepanjang hari.

Pengalaman ni bermula pada hari Yana personal touch (PT) ngan mentor 2 minggu lepas.. masa PT session tu bru la yana belajar betul2 cara nk fitting #PremiumBeautiful kt org.. Bile asyik belajar teori je sampai bile2 pun x kn phm.. Tp bile start praktikal sendiri PB ni mmg best sgt.. Sampai x nk tanggal korset ajaib ni.. Mlm pertama pun pakai PBwalaupun cume nk g dinner jer.. Selesa sgt2..


 Start dr 2 minggu lepas hari2 Yana pakai PB n x pernah miss..sb bile x pakai rase cam pelik jer.hehehe..


  

Day 1: PB Corset my new BFF 

1st time pakai PB g opis.. Muka ceria berseri sampai ptg.. Bukan nak bangga diri tapi dari pg tadi lagi kawan2 duk puji "cantik jer yana ari ni"... "berseri je ari ni".. Penangan PB mmg superb bile badan befigure dan seri muka naik..I love u #PremiumBeautiful

Day 2: Wearing PB ~ magic corset

Badan yana rasa kemas jer.. Nak duduk membongkok pun x dapat n mmg bagus la sebab posture duduk yana betul..
Semalam balik keje terus basuh n kering kan bwh angin.. Pagi ni da boleh pakai balik...X susah pun nak jage!!


Day 3 : Kat Opis ~ Tengah rehat.. Kawan datang tegur..

K : maaf na tanyer..kenapa akhir2 ni lain jer..
Y : pasal mekap ker? Biase je cume rase confident lg tinggi bile pakai PB
K : betul kate abg na.. na mekap makin lawa..
(Dalam hati memang pun bile pakai PB ni aura die lain..orang tengok kita pun lain..)
Bru 3 hari pakai PB orang da nampak perbezaannyer.. Makin bersemangat nak terus pakai PB sebab pakai untuk kesihatan n kecantikan






Sejak2 pakai PB ni Yana asyik sendawa n kentut jer.. mmg 1 proses untuk keluarkan angin dalam badan..

Coretan Yana bersama Premium Beautiful akan bersambung....


Contact Yana thru
sms/call/wapps
0199770271

 

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...