28 December 2013

Cuti-cuti Malaysia ke Selangor ~ Day 1..makan-makan

Tahun ni cuti-cuti Malaysia Yana ke negeri Selangor Darul Ehsan...
Niat nye nak ke I-City tgk keindahan waktu malam dengan suami n anak..

Day 1: Sampai di Kuala Selangor..
Check in Hotel YH rehatkan badan sebelum keluar makan kat Tanjung Karang..
Kawan hubby bawak kami sekeluarga makan malam kat 
SATAY HUT..
Yang special kat situ semestinya Satay..


Kebiasaannya satay dan nasi impit tapi kat kedai ni kita boleh pilih sama ada nak nasi impit or ketupat..kuah pun lagi pekat n manis sikit tp best sangat..

Order sampingan Yana dan family..
Bihun goreng  yang boleh dimakan untuk 2 orang..
kenyang sangat..


sementara menunggu makanan sampai jom gambar-gambar dulu..




 Love,
Yana

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi de...