17 December 2013

Penawar Hati Yana



Alhamdulillah.. 
Penawar hati yana dan teman setia mane-mane je Yana pegi..

Dengan status seorang ibu, isteri, pekerja bergaji n pengurus bisnes sendiri Yana masih mampu bahagikan masa dengan sebaiknya..

Yang paling happynya suami sentiasa beri sokongan untuk Yana berbisnes..Anak penguat untuk terus berusaha demi menjamin kesenangan masa depan..

Penat?? 
Alhamdulillah tak..
Sebab semuanya dengan keinginan sendiri dan family yang memberi semangat..
Penat tu da letak jauh-jauh..
Penat untuk sementara jer lepas ni boleh bernafas lega.. 
Yana yakin dengan REZEKI ALLAH.. 
Allah memberi pada orang yang berusaha


Fully of Loves,
Yana


Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi de...