02 December 2013

Set Bersalin dengan Premium Beautiful dan Maharani

Sejak akhir-akhir nie ramai kawan-kawan Yana tengah berpantang. Dalam tempoh berpantang memang banyak tenaga nak guna. Bukan sebab buat kerja berat or keluar pegi kerje tp berjaga malam dan uruskan anak pada siang hari. bila terlalu banyak bergerak n badan tak cukup tidur automatically akan effect minda kita.

Yana ingat lagi pengalaman masa memula Yana berpantang anak sulung. Masa tu memang x tau pape pun pasal prepare barang nk berpantang. Semua bende nak kene google kat internet dari persediaan barang baby sampai la ke set berpantang. Time tu Yana pilih Set Jamu Mak Dara cukup lengkap dari bengkung lilit, tungku kukus,rempah mandi, jamu, pilis, bedak sejuk, lotion. Tapi Yana x pakai lame pun sebab pilis mase buka da masuk angin..bedak sejuk langsung x sentuh..lotion time pakai bengkukng wajib la pakai sekali..jamu makan hari-hari tp sb jamu terlalu panas baby pun effect sekali..sian plak asyik berak-berak..Bengkung plak kene pakai berdua..cukup-cukup 40 hari bengkung pun Yana simpan sekali..




Zaman sekarang bukan macam mak-mak kita zaman dulu rebus akar kayu, minum air kembang semangkuk, makan pun berpantang giler-giler. kene pantang 100 hari genap. Masa tu da berlalu dan tak ramai yang berpantang macam orang dulu-dulu.


Bagi orang yang bekerja time masuk kerja lepas bercuti 60 hari mesti nak pastikan susuk tubuh macam sebelum pregnant. Macam Yana sendiri la, kerja pakai uniform siap berbaju kebaya lagi hari-hari..bentuk badan dah tak macam dulu.. 

Sampai la anak sulung Yana umur 1 tahun setengah Yana disahkan mengandung lagi tapi malangnya kandungan Yana yang kedua tidak berjaya. Begitu juga untuk kandungan ke-3..gugur lagi..  Masa tu hati ni remuk sangat kenapa la gugur jer.. dua kali berturut pulak tu..Last-last Yana GOOGLE kat internet pasal "pantang gugur" dekat situ banyak sangat info-info untuk berpantang tp semua x masuk dalam hati sbb pikir remehnya kerje nak buat.. 

Sampai la 1 hari tu Yana jumpe kawan Yana kat FB. Sbb tengok mukanye yg lain dari dulu Yana approach die..tanya die ape die da buat sapai muka x makan usia.. die pun cerita pasal BBplus Collegen.. rentetan bertanya n Yana cerita apasal Yana keguguran 2 kali kawan Yana syorkan PB n Maharani.. lps chatting yana pun google kat internet..memang ramai yang pakai PB sebab masalah peranakan n makan Maharani utk kesuburan.

Bile da alami sendiri keberkesanan dua produk ni (PREMIUM BEAUTIFUL & MAHARANI) baru la Yana paham nikmatnya menjaga badan dr saat mula beranak dulu. Sb since bersalin perut kita akan menggeleber dan buncit sb angin..badan cepat letih sb berjaga malam..bentuk badan pun da kembang.. :(

Sekarang korset PB Yana x pernah missed lagi pakai sb nak merawat peranakan yana. Maharani pulak untuk kesuburan dan kesihatan badan Yana. Tak rugi beli SET BERPANTANG ni sebab PB ada LIFE WARRANTY dan MAHARANI sangat jimat dan berbaloi dengan 300 biji  sekotak



Untuk ibu-ibu hamil diluar sana yang masih mencari set bersalin dan berpantang Yana syorkan set berpantang minimum ni.. 2 produk ni menjanjikan kesihatan dan kecergasan berpanjangan. Dan Yana dalam perancangan nak tambah ahli keluarga baru.. 

Dengan Premium Beautiful Yana melangkah ke depan dengan lebih yakin.


Contact for detail
Yana
0199770271/0106273397

Love,
Liyana Tahar

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...