28 December 2013

Travelog part 2 at Setia City Mall


PART 2 ~ Spending time kat Shah Alam

Lepas menikmati tidur yang lena dan rehat yang panjang..
Hari kedua check out YH Hotel lepas tu pegi breakfast..
cari kedai kawan hubby yang jual sabun..
Sabun yang murah..wangi pun wangi..sempat beli 2 botol besar..stocking hehehe


Da siap beli sabun ni kitaorang pun
Teruskan perjalanan nak ke I-City Shah Alam 
tapi 
bile pikir-pikir balik siang hari mana lawa suasana die..
so..
Malam la pilihannya..hehehe
sebelum tu lepak dulu kat Setia City Mall

Pandangan suasana Krismas dari aras 2


Auni pantang kalau jupe aiskrim memang hantu la..yang x tak tahannya kedekut share aiskrim die...huhuhu

Saje je tunjuk kat mama aiskrim die..

Abah dan anak kalau da berjalan tak hirau da mama tertinggal kan belakang nie..
Bayangkan betapa tingginya pokok Krismas ni..

Auni nak wat balik beruang ni..hehe kat umah da banyak da
Dah puas jalan-jalan baru la pegi cari hotel untuk check in malam kedua
Pilihan kali ni Hotel Famili pulak..area Klang..
pening jugak la nak cari hotel budget 
tapi alhamdulillah jumpe juga
da nama hotel budget harga pun mestilah budget jugakkan..
 cume RM88 semalaman.. 
kedai makan depan hotel jer..
Receptionist?? memang baik..

Aktiviti Auni bile da masuk bilik memang takde kerje lain..
apalagi??
Meratah susu la..hadoiyaii


Rehat-rehatkan diri dulu.. malam nak pegi jalan-jalan kat I-City Shah Alam pulak..
Jangan tak tau malam ni jugak la 1st time Yana nak jupe ngan Kak Salleha Roslan..



To be Continued....


Love,
Yana

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...