27 January 2014

Tahun 2014...Mencari semangat baru..Aura Positif dengan TLC

Hai kawan-kawan...

Dah nak hujung bulan 1 dalam 2014 ini lah kali kedua mulakan blog...seminggu sebelum ni yana call Syokhost.com untuk dapatkan domain..yana da nekad tahun ni memang nak cari kelebihan dalam diri yana selama ni diperam jeruk...  Apa yang dipelajari dan diajar dalam marketing in shaa Allah yana akan curahkan dalam ni...Dalam kepala ni duk memorize balik ape yang dengar n lihat dulu...

Start je tahun 2014 TRIP ASIA pun da mula kedengaran... bestnye 1st trip tahun ni dapat pegi Shanghai...Biase2 tengok tv jer or Youtube tapi tahun ni Yana nak jejakkan kaki sendiri di SHANGHAI for FREE.. tak sabarnye nak bercuti..ada sape2 yang nak ikut tak?? jom2 kita pakat cuti ramai-ramai..

Semalam baru je balik dari Talk Premium Beautiful untuk dapatkan sijil sah dari HQ Hai-o Marketing. Once da dapat sijil keyakinan nak share kebaikan Premium Beautiful ni makin membara dan terbakar-bakar.

Lepas ni Yana akan share banyak lagi info-info berkaitan kecantikan dan kesihatan khas untuk semua pembaca.


Lawati 
www.liyanatahar.com

















Liyana Tahar Pakar Premium Beautiful

Liyana Tahar seorang pakar Premium Beautiful??? 
Yup memang yana sekarang bangga sangat dengan title sebagai seorang pakar dan bertauliah. Dengan Bantuan Top Leaders Circle yang memberi peluang pada Yana untuk menjadi salah seorang dari pakar dalam TLC sangat2 menggembirakan hati..ini lebih meyakinkan Yana dan orang di luar sana untuk dapatkan khidmat nasihat dari Yana.

Premium Beutiful sekarang ada 2 jenis "CLASSIC" dan "ELEGANCE"..

Those yang baru nak mula-mula pakai korset...yana cadangkan pakai dahulu Premium Beautiful Classic selama 6 bulan untuk membetulkan posture badan dan elakkan lemak ke tempat lain. Lepas tu baru blh beralih ke Premium Beautiful Elegance untuk kekalkan posture badan.

Bila da pakai Premium Beautiful ni memang membantu menyokong tulang belakang, menganjalkan payudara, membentuk badan yang menggiurkan, lemak-lemak terkawal dan punggung up dan fits in girdle.
Once da pakai takkan cari lingerie yang lain da.. korset yang mudah dijaga dan cepat kering.

Camne nak dapatkan lingerie yang cun melecun dan cantik bergaya nie???

wapss Yana terus 0106273397

Love,
Liyana Tahar

Entry Terbaru

Sweetality @ Pemanis Low Calorie

Assalamualaikum.. SWEETALITY?? PEMANIS GULA RENDAH KALORI!! Jom baca sikit pasal Sweetality ni.. Nak manis? Senyum sikit untuk ...