27 January 2014

Tahun 2014...Mencari semangat baru..Aura Positif dengan TLC

Hai kawan-kawan...

Dah nak hujung bulan 1 dalam 2014 ini lah kali kedua mulakan blog...seminggu sebelum ni yana call Syokhost.com untuk dapatkan domain..yana da nekad tahun ni memang nak cari kelebihan dalam diri yana selama ni diperam jeruk...  Apa yang dipelajari dan diajar dalam marketing in shaa Allah yana akan curahkan dalam ni...Dalam kepala ni duk memorize balik ape yang dengar n lihat dulu...

Start je tahun 2014 TRIP ASIA pun da mula kedengaran... bestnye 1st trip tahun ni dapat pegi Shanghai...Biase2 tengok tv jer or Youtube tapi tahun ni Yana nak jejakkan kaki sendiri di SHANGHAI for FREE.. tak sabarnye nak bercuti..ada sape2 yang nak ikut tak?? jom2 kita pakat cuti ramai-ramai..

Semalam baru je balik dari Talk Premium Beautiful untuk dapatkan sijil sah dari HQ Hai-o Marketing. Once da dapat sijil keyakinan nak share kebaikan Premium Beautiful ni makin membara dan terbakar-bakar.

Lepas ni Yana akan share banyak lagi info-info berkaitan kecantikan dan kesihatan khas untuk semua pembaca.


Lawati 
www.liyanatahar.com

















Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...