19 March 2014

I LOVE TLC

Kenapa Top Leaders Circle????

Perkenalan yana dengan TLC bermula sejak bulan 6 tahun 2013...masa tu yana terjumpa Safriza kawan mase belaja dulu..
dengan TLC banyak yang yana pelajari selok belok bisnes secara social media..
Bukan senang tau nak majukan diri tanpa ada sokongan yang positif dan aura jutawan mengalir dalam diri kita..
 Semua orang boleh berniaga tapi tanpa sokongan orang yang memahami sesebuah perniagaan mungkin ianya takkan kekal lama..
Sunnah Rasulullah pernah bersabda "90% rezeki adalah dari berniaga"
 kenapa kita tak guna peluang yang ada untuk majukan diri dan ekonomi keluarga dengan berniaga??? Sungguh merugikan ye tak..

Antara sebab utama yana pilih TOP LEADERS CIRCLE kerana:-

KELAS FREE
SEMINAR FREE
TIPS JUTAWAN FREE
PERSONAL MENTORING
WHATAPPS  GROUP
REAL TESTIMONIAL
SHARING TESTIMONIAL

Cubalah ke seminar yang dianjurkan DAO atau motivasi DR Muhaya bayarannya mesti beratus tapi di TLC semuanya percuma..
TLC mementingkan ukhwah yang terjalin dan ganjaran di sana..
walaupun PERCUMA di dunia tapi ganjaran PAHALA sangat tinggi di akhirat..
tak guna berkira kerana ilmu adalah hak individu dan berhak dikongsi semua kerana ianya lebih bermakna..

terima kasih luangkan masa untuk membaca coretan TLC yana :)

xoxo,
yana 

07 March 2014

AUNI...seindah namanya


Assalamualaikum semua blogger

Malam ni yana nak share pasal AUNI....
AUNI anak kesayangan yana n suami sebab sekarang ni die la satu-satunya penawar hati ..
dengan mulut yang petah bercakap kadang-kadang yana sendiri kalah berdebat ngan die

Haaaa tu pun die anak yana..AUNI seindah maknanya lemah lembutku,ketengangan, dan ketetapanku..

APA ADA PADA AUNI

A = AMANAH
U = UNTUNG
N = NAIF
I = IKHLAS

kelatahnya yang bersahaja mampu menawan semua yang disekelilingnya..
 
ni time besday party sepupu AUNI....kemain nak terkam potong kek...
x senang duduk dibuatnya..


Entry Terbaru

PROMOSI HARGA MURAH BVSM DISEMBER HINGGA MAC 2020

YES! PROMO TERBARU !!! BVSM  X  DECEMBER OHSEM  Teruja tak dengar ada Promosi kali ni.. sebenarnya PROMOSI ni baru je dilancar...