03 May 2014

Jadual HBO (Hebat Berniaga Online) serata negeri

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..

Maaf lah kalau semua tertunggu-tunggu post terbaru yana akhir-akhir ni.. Bukan sengaja tak nak buat post baru kat blog cuma sejak Yana pregnant ni alahan kat komputer tu cam teruk sikit...huhuhu ade pulak cam tu kan..

Dalam 2 bulan tak posting ape-ape sebenarnya banyak sangat cerita yang yana nak kongsi dengan semua..baik pasal bisnes ataupun personal life yana sendiri...

Pasal bisnes penghujung bulan April banyak aktiviti-aktiviti yang dianjurkan oleh mentor-mentor dan otai-otai untuk membantu usahawan yang nak berjaya..

HEBAT BERNIAGA ONLINE (HBO) telah menemui usahawan-usahawan di serata negeri :-

MASUK ADALAH PERCUMA

1) HBO Perak
     Hotel Impiana IPOH
     21 April 2014
     bermula jam 2.00ptg hingga 5.00ptg

2) HBO Johor
    Crystal Crown Hotel ,Johor
    26 April 2014,Sabtu
    bermula jam 2.00ptg hingga 5.00ptg
    
3) HBO Melaka + Seremban
     Kings Hotel, Lebuh Raya Ayer Keroh
     3 Mei 2014,Sabtu
     bermula jam 2.00 ptg hingga 5.00 ptg

4) HBO Terengganu + Pahang
    Rumbia Resort Villa Paka
    10 Mei 2014, Sabtu
    bermula jam 2.00ptg hingga 5.00ptg

5) HBO Kelantan
     tempat diberitahu kelak
    17 Mei 2014,Sabtu
bermula jam 2.00ptg hingga 5.00ptg


berminat mendapatkan ilmu PERCUMA sms HBO>NAMA>NO IC ke 0106273397

love u ouls,
yana

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...