Projek Duit Raya Gempak

Assalamualaikum...


Penangan seminar Hebat Berniaga Online (HBO) bermula dari IPOH, tempat pertama yang menjadi sasaran projek duit raya gempak untuk tahun 2014.. perkongsian selama 3 jam sangat2 berbaloi bagi bakal usahawan dan jutawan online menyinar...


Roadshow HBO kedua berlangsung di Crystal Crown Hotel, Johor Bharu.. sambutan yang diterima sangat menggalakkan apabila kesedaran untuk membina kewangan melalui fb ads di ajar secara teknikal dan detail oleh DDM Syafaat..


Negeri ketiga yang menerima kunjungan team HBO adalah negeri Melaka.. tak kurang hebat sambutan yang diterima oleh orang2 Melaka.. semangat untuk mempelajari ilmu baru dan memudahkan cara bagi orang yang tiada masa untuk beronline.. bertempat di Kings Hotel, Ayer Keroh Melaka.. perkongsian tidak disia-siakan oleh peserta seminar sepanjang 3 jam berlangsung..


Kunjungan ke HBO Terengganu dan Pahang pada 10 Mei 2014 bertempat di Rumbia Village Resort, Paka disertai lebih kurang 100 bakal usahawan yang teruja untuk mempelajari ilmu fb ads dar DDM Syafaat dan mendengar sendiri perkongsian dari hati dan pengalaman CDM Hamisah Alias sepanjang 10 penglibatan beliau di dalam Hai-O Marketing..

Terlalu banyak onak diri yang dilalui dan ia menyedarkan setiap peserta bahawa " bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian"... an ianya memerlukan pengorbanan 3 tahun pertama untuk kesenangan 30 tahun akan datang..


Bagi yana sendiri yang menghadiri HBO Terengganu berasa sangat bertuah dapat menghadirkan diri dan mengalami sendiri pengalaman bersama kak Misah dan Syafaat..

Memang BEST sangat2 dapat join seminar FREE dan mentor sanggup turun padang untuk bantu rakan kongsi..

Akan datang merupakan destinasi terakhir HBO iaitu HBO Kelantan akan menemui bakal usahawan untuk perkongian hebat dan berbaloi2..

Curi peluang yang ada untuk kesenangan akan datang..

Love,
Liyana Tahar
0106273397 / www.liyanatahar.com

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

360 Theravest Kecilkan Lengan Dengan Mudah

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin Macam mana Hari Raya tahun ni? Kalut² raya kate netizen..huhu betul jugakkan macam yana pun kalut...