20 July 2014

Cara Mengukur Premium Beautiful

Pakai Premium Beautiful ni takde la kene pakai ketat,sendat or sampai senak... 
Its just nicely jer kat badan.. tapi perlu dipakai selesa dan memudahkan pergerakan seharian kita.
Untuk dapatkan ukuran yang sesuai untuk premium beautiful,ukura badan diperlukan bagi menentukan saiz yang sesuai untuk anda.

Ada 4 bahagian yang perlu diukur dalam centimeter (CM). sila rujuk gambar di bawah. 


tak reti ukur??? 
takpe jangan risau yana boleh tolong ukurkan..


yana
0106273397

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi ...