25 August 2014

TLC Berhari Raya

Aktiviti terbaru Top Leaders Circle adalah menganjurkan program sambutan Hari Raya Bersama-sama ahli keluarga...
Masing2 bersiap sedia dengan potluck dan pelbagai juadah disediakan...

Bertempat di TLC Centre
Bermula jam 8pm - 11pm (Jumaat)
Bertarikh 22.08.2014


Inilah wajah2 penyeri majlis Hari Raya TLC... bukan setakat jamuan makan2 diberi tapi diselitkan juga tips2 dan idea2 utk usahawan seperti kami supaya tak lemau dan mudah goyah...



Sesi persiapan juadah hari raya... terpandang muka Armyrra Halim dan Yushakila... happy je diorang kan...ye la program setahun sekali jumpe pulak dengan semua adik beradik TLC mmg seronok..


Antara juada Hari Raya... Nasi Minyak JTX sponsored by Kak Salleha dan Abg Halmie.. dengar jer da sedap time rasa pergghhh tak terkata... laon kali boleh tempoh hehehe...

Ade orang tak tahan dengan pavlova dan kek carrot... yana suka hiasan tp bab makan kurang sikit...

Haaaa...kuih ni jugak yang yana cari2..kuih traditional kekal sepanjang zaman...kuih seri muka...kalau tak silap kuih ni kak Izyan yang bawak... mmg best...dengan hijau nyer..pulut putih kat bawah...aduhai...mmg feveret yana la ni...

Tahun ni sambutan mmg best lagi best kalau adik beradik Pink Power ade sekali...aura jutawan tuk makin2 mengalir.... Tapi aura CDM abg Azlan Deraman, Kak Salha n Abg Al faath pun da buat yana tersengat... mmg TLC group bisnes yang tak boleh dicari dimana-mana... I LOVE TLC!!!!

                                   Liyana Tahar...
0106273397

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...