Apa itu BIOSELEZA???


Selamat pagi semua.. 
Pagi ni nak bercerita sikit pasal produk baru HOM yang mengutamakan kesihatan para wanita.
BIO Seleza pad feminin dirumus khas dengan bahan-bahan yang dapat membantu masalah yang berkaitan haid serta ketidakselesaan akibat haid. Dengan tambahan 8 kelebihan yang unik, Bio SELEZA memperbaiki kebersihan feminin serta menggalakkan kebersihan perlindungan kesihatan optima sepanjang hari.

1. Jalur teras Anti- Bakteria
Dirumuskan dengan BIO-ACTIVATED ENERGY, NANO SILVER dan ION NEGATIF yang dapat membunuh bakteria secara berkesan. Selain itu, ia membantu menggalakkan activiti sel, memperbaiki peredaran darah, melegakan kesakitan haid dan detoksifikasi.

2. Penyerapan secara Hyper 
Menyerap cecair dengan cepat dan berupaya untuk menampungnya untuk mencegah kebocoran. Ia menjadikan kulit berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa.

3. Rekaan kawalan kebocoran yang unggul
Mencegah kebocoran dan aliran-putar-balik secara berkesan serta menggalakkan peredaran udara yang baik. Ia memelihara kulit agar berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa walaupun semasa aliran haid yang banyak.

4. Permukaan kapas yang lembut
Permukaan kapas yang lembut dengan polimer penyerap yang berkesan untuk menyerap cecair dengan cepat supaya kulit berasa kering. Ia berkesan mengurangkan reaksi akibat alergi kulit atau kerengsaan.

5. Lapisan berongga untuk pengaliran udara
Membolehkan peredaran udara yang lebih baik untuk mengurangkan kelembapan dan bau. Selain itu, ia membantu menghalang pembiakan bakteria dan kerengsaan kulit.

6. Ultra NipisTiada perasaan rimas. Ia memberikan kesegaran serta keselesaan yang berpanjangan di samping mempunyai kesan anti-radang

7.Tidak bertoksik & Mesra KulitMenggunakan pelekat yang berkualiti tinggi serta reka bentuk jalur yang ergonomik untuk mengekalkan kedudukan setiap lapisan dengan kukuh

8. Perlindungan kebersihan yang maksimum
Dibungkus dalam pek aluminium yang mudah dibawa serta memberikan perlindungan kebersihan yang maksimumKeistimewaan BIO SELEZA

Menggunakan teknologi BIO VELOCITY (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.Hubungi:
FB: LIYANA TAHAR
atau SMS/WAPPS 0106273397

(PENGEDAR DIPERLUKAN!!!)


Loves,
Yana :)
 
No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

360 Theravest Kecilkan Lengan Dengan Mudah

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin Macam mana Hari Raya tahun ni? Kalut² raya kate netizen..huhu betul jugakkan macam yana pun kalut...