01 November 2014

Day 1 : Nikmatnya berpantang bersama Premium Beautiful

Hari ni bermula lah misi yana berpantang dengan Premium Beautiful.. untuk permulaan yana pakai waist nipper Premium Beautiful dulu untuk membantu mengeluarkan darah2 kotor..

Memula pakai waist nipper aka bengkung moden ni memanglah susah sikit almaklumlah 9 bulan perut mengembangkan..hehe.. tapi lepas jugak lah dapat kancing.. lepas jer pakai bengkung moden tak sampai 5 minit perut mula rasa hangat dan selesa..memula rasa sakit dekat bahagian perut pastu mula terasa darah mengalir kuar dengan lancar.. dengan bantuan teknologi moden yang ada pada waist nipper iaitu Far Infra-red Rays (FIR).. barulah yana boleh tidur dengan lena..

liyana tahar
0106273397


Entry Terbaru

Scrub Marine Essence : Kulit Lembut Licin dan Cerah Tanpa Masalah Jerawat dan Cela

Sedar ke tak sedar yang viral sangat pasal satu Srcub baru-baru ni?  Sampai habis licin stok 1 Malaysia. Masing-masing yang nak siap k...