Day 1 : Nikmatnya berpantang bersama Premium Beautiful

Hari ni bermula lah misi yana berpantang dengan Premium Beautiful.. untuk permulaan yana pakai waist nipper Premium Beautiful dulu untuk membantu mengeluarkan darah2 kotor..

Memula pakai waist nipper aka bengkung moden ni memanglah susah sikit almaklumlah 9 bulan perut mengembangkan..hehe.. tapi lepas jugak lah dapat kancing.. lepas jer pakai bengkung moden tak sampai 5 minit perut mula rasa hangat dan selesa..memula rasa sakit dekat bahagian perut pastu mula terasa darah mengalir kuar dengan lancar.. dengan bantuan teknologi moden yang ada pada waist nipper iaitu Far Infra-red Rays (FIR).. barulah yana boleh tidur dengan lena..

liyana tahar
0106273397


No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

Hazelnut Latte Rasainya dengan Dream Curve

Assalamualaikum.. Sebelum ni Yana cerita pasal skincare Mylea kan?  Kali ni Yana nak cerita sikit pasal produk baru dari Mylea. Produk kesih...