01 November 2014

Day 2 : Nikmatnya berpantang dengan Premium Beautiful

Hari kedua pakai waist nipper Premium Beautiful... dari pagi sampai ke malam pakai memang best sangat2 perut ni.. pinggang pun tak lenguh bile susukan Ajwad..

Yang bestnya bile tengok darah ketul-ketul keluar dan time keluar tu memang la rasa sakit sikit tapi yana gosokkan tangan dekat perut yang bahagian berenda tu memang hilang rasa sakit dan perut pun hangat jer..

Misi pulak duk tanye banyak lagi ke darah keluar?? Yana cakap sikit da tapi yang bagusnya darah ketul keluar sekali..misi cakap bagus sebab cepat peranakan kecut..

Yana sarankan sangat2 pada ibu yang berpantang pakai set Premium Beautiful bukan hanya waktu berpantang je blh pakai tapi selepas tu pun boleh sebab nak shapekan balik badan yang da mengembang..

Liyana tahar
0106273397


Entry Terbaru

Q&A berkaitan Min Kaffe

Assalamualaikum Yana nak share soalan dan jawapan yang biasa yana terima dan jawab setiap kali orang tanya..  yer lah kan ade orang r...