02 November 2014

Keistimewaan memakai Korset Premium Beautiful

Apa kelebihan korset Premium Beautiful daripada korset2 yang lain??

☆ dapatkan ukuran badan client
☆ fitting client
☆ share tips alihkan lemak

Korset Premium Beautiful ni ikut ukuran badan pemakai bukan main bagi saiz je tau.. sebelum sarungkan kat badan tu kami pakar premium beautiful harus dapatkan ukuran badan si pemakai dulu barulah korset tu sedap n sedang elok dipakai.. takde nak ketat or sesak nafas bile salah saiz..

Da dapat ukuran n saiz yang betul kami akan pegi fitting n consult client secara percuma.. 
Kami akan berkongsi tips untuk mengalihkan lemak dan cara menjaga Premium Beautiful...



Liyana tahar 
0106273397

#premiumbeautiful #topleaderscircle #pbkorset #premiumbeautifulexpert #setberpantang #setbersalin #alihlemak
#tsunamipb

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi ...