10 December 2014

Kelebihan Short Bra Premium Beautiful

Kebaikan Premium Beautiful Short Bra adalah:-


  • Rekabentuk cup bra yang berbentuk 3-dimensi (pyramid)  -  bra biasa yang kita pakai, berbentuk bulat (dome) yang tak  baik untuk kesihatan breast kita, sebab ia akan menekan nipple kita. So nipple takde ruang untuk bernafas, menyebabkan ianya sedikit gelap, masalah inverted nipple (putting ke dalam), and boleh menyumbang kepada masalah sukar menyusukan bayi dan juga BREAST CANCER. Mmg dah terbukti, especially ibu2 yang breastfeed baby, lepas menyusukan tu, lap bersih your nipple smpai kering bimbang jika ada lebihan susu and lepas tu tertekan dengan bra yang cup bentuk dome, boleh menyebabkan jangkitan pada payudara.Dengan pemakaian bra PB ni akan menjadikan nipple lebih cerah.
  • Rekaannya adalah full cup yang dapat tamping payudara dengan baik dan membantu mengajalkan payudara anda. 
  • Teknologi Far Infra Red rays –semua produk Premium Beautiful mempunyai far infra red rays (from tourmaline) yang dah ditenun dalam benang , jangan bimbang , FIR tu takkan hilang jika ikut instruction penjagaan yang diberi – sangatlah mudah!!! FIR berfungsi menggetarkan molekul air dalam badan dan melancarkan peredaran darah…banyak testimonial Premium Beautiful yang boleh banyakkan breast milk juga! 
  • Bahagian belakang bra yang berbentuk “U” –tali tidak mudah terlurut/jatuhKuasa serapan yang baik , selesa dipakai seharian – sebagaimana corset Premium Beautiful… kain yang digunakan utk short bra ini  daripada jenis akwatek and akwadyne….mudah serap peluh dan tak buat kulit kita berkuap.
  • Removable Pad – Pelapik dalam bra boleh ditanggalkan bergantung pada sokongan yang kita mahukan 
  • Tali/strap yang tebal – penting untuk menyokong breast dengan baik
  • LIFETIME WARRANTY – untuk sebarang koyakan atau kerosakan pada cangkuk, boleh dihantar kembali untuk dibaiki.


Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...