28 January 2015

CASH INSTALLMENT PB


[ 5 SET PREMIUM BEAUTIFUL FOR CASH INSTALLMENT]
LIMITED SET - SIAPA CEPAT DIA DAPAT

Kegunaan Premium Beautiful :-

- keputihan
- perut buncit
- cyst/fibriod
- senggugut 
- peha besar
- peranakan jatuh/tinggi
- lengan besar
- payudara kendur
- nak anak
- nak kawin
- berpantang
- nak kurus
- nak badan shape
- asset jatuh
- hubungan suami isteri
- asma
- migrain
- sakit belakang
- badan bongkok

#premiumbeautifulganu
#pbexpert
#pbterengganu
#korsetmoden



Yana
0106273397
www.liyanatahar.com


25 January 2015

Harga Barang NAIK???!!!

Omg!!!

Dengar-dengar cerite harga barang nak naik start 1 Febuari 2015 nanti.. camne dengan kualiti??? Jangan risau yer semua even harga naik.kualiti tetap terjamin sama dengan yang sedia ada.. malah dipertingkatkan lagi..

Kenapa harga naik??? Sebab company bagi peluang selama 22 tahun harga maintain jer sekarang naik sikit.. time ni la sape2 yang nak buat income cam yana boleh cepat2 call yana.. yang dekat area kuala terengganu dan marang boleh terus hello-hello kita coffee2.. yang jauh jangan risau social media ada wapps pun ada...mudah dan menjimatkan..


Yana
0106273397

#pbterengganu
#pbkualalumpur
#pbexpert

24 January 2015

Tsunami PB melanda lagi...

Alhamdulillah lps maghrib tadi pergi fitting adik sorang ni..memang lain sangat2 riak wajah die sebelum dan selepas sarung PB..

Tq Aishah Rawi..be confident with your self dear..muaahh ciked😘😘😘

Yana
0106273397

Pengalaman pertama naik flight

Alhamdulillah niat nak ke KL dengan flight tercapai..
Macam-macam dugaan nak gi KL..al maklum la kan first time naik kapal terbang semua nak kene belajar dulu..
Memula yana cek tiket pagi rm59 malam rm95 ingatkan harga tak naik so biarkan dulu...esoknya cek lagi tengok2 harga tiket malam da naik jadi rm98.. terus booking tapi time nak bayar pulak akaun takde duit..huhu..lupe transfer..booking tinggal booking.. esoknye buat lagi tengok tiket pagi dan malam da naik harga..ambik jugaklah nanti ditunggu-tunggu makin naik..
Proses nak booking tu yana start dengan search flight mane nak pegi..macam yana pilih Air Asia.
Web Air Asia - flight search - pilih tarikh dan berapa orang nak pergi - BOOKING - made payment credit/debit card..(yana pilih debit card bayar thru CIMB or M2U) - CONFIRM tiket terus buat web check in - print boading pass

Yana punye excited nak g fly dari sampai airpot kul 7pg sampai arrival kat KL jam 9.20 pagi yana ambik gambar..














Memang teruja sampai kat KLIA 2 sebab macam2 ada...

Pengalaman mengajar yana..

××Yana××

01 January 2015

Selamat tinggal 2014!!

Malam ni da last 2014..minit2 akhir yana tulis post ni.. tahun yang banyak cabaran n kemanisan bagi yana..

Tahun yang Allah duga sebab Allah sayang yana.. tahun ni jugak yana dapat baby baru.. alhamdulillah syukur ya Allah!!

Alhamdulillah jugak azam yana terlaksana!! Dan nak naik tapak lagi tinggi pulak..bisnes?? Alhamdulillah makin menjadi2.. suke sangat sebab dengan berbisnes yana nampak peluang n potensi yana dicungkil..time kasih my mentor,Saff!!

Yana
Selamat datang 2015!!

Entry Terbaru

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus

SHAKEME COCOA PERISA BARU? Geng Hipstur panggil Air Cekelat Kurus. Hampir setahun da rupanya ShakeMe Cocoa ni dalam pasaran Malays...