24 January 2015

Pengalaman pertama naik flight

Alhamdulillah niat nak ke KL dengan flight tercapai..
Macam-macam dugaan nak gi KL..al maklum la kan first time naik kapal terbang semua nak kene belajar dulu..
Memula yana cek tiket pagi rm59 malam rm95 ingatkan harga tak naik so biarkan dulu...esoknya cek lagi tengok2 harga tiket malam da naik jadi rm98.. terus booking tapi time nak bayar pulak akaun takde duit..huhu..lupe transfer..booking tinggal booking.. esoknye buat lagi tengok tiket pagi dan malam da naik harga..ambik jugaklah nanti ditunggu-tunggu makin naik..
Proses nak booking tu yana start dengan search flight mane nak pegi..macam yana pilih Air Asia.
Web Air Asia - flight search - pilih tarikh dan berapa orang nak pergi - BOOKING - made payment credit/debit card..(yana pilih debit card bayar thru CIMB or M2U) - CONFIRM tiket terus buat web check in - print boading pass

Yana punye excited nak g fly dari sampai airpot kul 7pg sampai arrival kat KL jam 9.20 pagi yana ambik gambar..














Memang teruja sampai kat KLIA 2 sebab macam2 ada...

Pengalaman mengajar yana..

××Yana××

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...