20 February 2015

Alhamdulillah...azam 2015 mula tercapai

Akhir tahun 2014 yana berazam agar Allah permudahkan jalan yana nak pegi kelas kat KL, buat kelas kat Terengganu dengan mentor yana.. nak PT rakan kongsi dan share bisnes dengan orang2 yang memerlukan.. alhamdulillah satu persatu Allah makbulkan doa yana.. moga Allah lapangkan lagi rezeki yana dan rakan kongsi semoga kami terus berjaya dan kaya untuk membangunkan ummah..

Start Januari 2015 aktiviti yana penuh jer..kalau hari kerja memang masa terhad sebab lepas.waktu pejabat baru yana all out untuk bisnes..hari minggu?? Tak risau nak rehat sebab masa ni la yana tumpu utk buat bisnes...

Penat??? Memang la penat tapi bile pikir masa depan anak-anak apa la salahnya yana berkorban 3 tahun ni untuk kesenangan 30 tahun akan datang..


Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi de...