10 February 2015

Fitting!! Fitting!! Alhamdulillah rezeki Allah bagi..

Alhamdulillah arini dapat rezeki fitting customer yang muda-muda lagi dah berfikir tentang masa depan..

Katanya da macam-macam cara di buat untuk kurus tapi semuanya tak berhasil disebabkan badan besar kerana genetik dan metabolisme yang rendah menyukarkan penurunan berat badan serta-merta.. dari saat makan ubat sampai la sapu losyen panas semuanya tak menjadi malah memudharatkan pada kulit customer ni sebab mempunyai kulit sensitif..

Adik ni bagitau yana bermula sekarang da start kene jaga sebab nanti makin lama badan makin besar nak bergerak dan solat pun susah... die yakin dengan PB kerana medengar kisah kawannya yang telah memakai PB dan ianya merawat keputihan yang telah lama dialami.

Fikir nak badan sihat automatik badan cantik akan dimiliki!! Melabur hanya sekali tapi untung infinity...

P/s: Bakal usahawan yang komited dengan kerja dan sanggup diajar dan belajar digalakkan turut serta... semuanya diajar secara percuma!!!

Yana
0106273397

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...