19 February 2015

Kelas free!! Refreshing class...topup ilmu

Kalau 14hb feb ari tu kelas TLC dengan jayanya dilaksanakan di Terengganu.. hari ni alhamdulillah giliran team KL pulak yang topup ilmu dari mentor tersayang.. ada yang sanggup turun dari Manjung, Perak sebab nak grab peluang yang ada..yana memang salute abis kat rakan kongsi ni..bile hati da fokus senang je nak buat..

Time cuti-cuti camni la aktiviti kitaorang lagi rancak bergerak sebab semua boleh berkumpul untuk serap ilmu percuma dari mentor..

Agak-agak korang la kan kalau keje kat opis nak ke kita pegi keje?? Mesti taknak kan!!! Walaupun berbayar OT.. sebab hari cuti hari bersama keluarga n nak berehat-rehat... tapi bagi team yana hari cuti memang sangat2 ditunggu sebab time ni la boleh all out buat bisnes.. nak jupe client..nak pegi kelas...nak update rakan kongsi...balik kampung jupe orang tua...hah!! Yang tu jangan lupe pulak yer...walau sekejap..tapi mak ayah yang da tau keje anak menantu die buat bisnes part time ni mesti paham situasi ni..macam yana dan suami la... nak siapkan projek Februari ni memang perlu korbankan masa n tenaga... da siap nant boleh rehat puas-puas..

Nak belajar free tak?? Nak ilmu jutawan tak?? 
Jom2 join kelas ngan yana dan kawan-kawan..

Jangan risau tau sebab kelas percuma..ilmu percuma memang kat luar sana takkan dapat..sebab sekarang semuanya bernilai..dengan TLC kami bimbing rakan kongsi sampai berjaya..


Wapps je yana kat no ni 0106273397..


Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...