02 February 2015

Marine essence menawan kulitku

Sabun hijau oh sabun hijau..

Bile da pakai marine essence ni kat muka dan badan once tukar ke produk lain memang x jadi da... marine essence 100% guna sumber alam semulajadi berbanding produk lain yang banyak bahan kimia..
Bayangkan kulit yana bile pakai clinelle n clean&clear kesannya kulit jadi menggelupas n kering..konon2 nak test produk last2 berbalik pada marine essence bile pakai seminggu kulit lembut dan lembap.. berbaloi sangat walaupun murah tapi kualiti terbaik!!
Yang ada masalah kulit boleh bertukar kepada marine essence produk 100% bahan semulajadi..

0106273397
Www.liyanatahar.com


#pengedardiperlukan
#masalahkulit
#kulitkering
#kulitkombinasi
#marineessence



No comments:

Post a comment

Entry Terbaru

Cara Ukur Premium Beautiful

Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda. Wasap yana tau. klik jer https...