22 February 2015

Pengalaman period lepas bersalin

Assalamualaikum semua....selamat malam... 
sambil-sambil korang tengok Mentor Legend tu yana nak share pengalaman yana 1st time period selepas bersalin...

Hari pertama datang period yana langsung tak sedar sebab tak rasa sakit nak senggugut ke lenguh pinggang ke moodswing ke tiba2 je darah keluar.. memang best pakai PB!!

Secondly, bile keluar darah beku sikit pun tak rasa sakit kat bahagian ari-ari yang mana sebelum ni bile nak keluar memang terguling la yana tak kemana..

Thirdly, darah period yang tak lama... 7 hari genap habis... biasa2 hari period yana mesti 8-10 hari baru bersih tapi alhamdulillah kali ni hari ke-7 da bersih..

Sepanjang period waistnipper PB memang yana pakai sepanjang hari tanggal tak tanggal time mandi n tidur jer... yana memang puas hati sangat jadi pemakai tegar PB.. inilah teman baik yana sepanjang waktu!!

Ada yang nak tau detail pasal PB blh je pm or wapps yana yer...0106273397..



                     Love,
                   Yana tahar

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...