22 February 2015

Pengalaman period lepas bersalin

Assalamualaikum semua....selamat malam... 
sambil-sambil korang tengok Mentor Legend tu yana nak share pengalaman yana 1st time period selepas bersalin...

Hari pertama datang period yana langsung tak sedar sebab tak rasa sakit nak senggugut ke lenguh pinggang ke moodswing ke tiba2 je darah keluar.. memang best pakai PB!!

Secondly, bile keluar darah beku sikit pun tak rasa sakit kat bahagian ari-ari yang mana sebelum ni bile nak keluar memang terguling la yana tak kemana..

Thirdly, darah period yang tak lama... 7 hari genap habis... biasa2 hari period yana mesti 8-10 hari baru bersih tapi alhamdulillah kali ni hari ke-7 da bersih..

Sepanjang period waistnipper PB memang yana pakai sepanjang hari tanggal tak tanggal time mandi n tidur jer... yana memang puas hati sangat jadi pemakai tegar PB.. inilah teman baik yana sepanjang waktu!!

Ada yang nak tau detail pasal PB blh je pm or wapps yana yer...0106273397..



                     Love,
                   Yana tahar

Entry Terbaru

Scrub Marine Essence : Kulit Lembut Licin dan Cerah Tanpa Masalah Jerawat dan Cela

Sedar ke tak sedar yang viral sangat pasal satu Srcub baru-baru ni?  Sampai habis licin stok 1 Malaysia. Masing-masing yang nak siap k...