PENGEDAR BIOSELEZA SELURUH NEGERI DIPERLUKAN


Berita baik untuk you all yang berminat untuk menjadi pengedar bioseleza. Yer you all, Pengedar Bioseleza Diperlukan di seluruh Negari diperlukan segera! :)


Apa bioseleza tu? Ha bioseleza ni adalah sejenis tuala wanita yang pertama di dunia menggunakan teknologi Far-Infra Rays Red, Teknologi Biovelocity dan Ion Nano dalam pembuatannya.

Kenapa Pengedar Bioseleza?

- Modal rendah


- Produk senang jual sebab semua wanita menggunakan tuala wanita setiap hari dan setiap bulan.

- Pasaran luas sebab target customer adalah wanita. (yerla takkan lelaki pakai pad kan? )

and  tau tak population wanita dekat Malaysia ni as of 2011 is 13.77 JUTA orang! Fuhhh ramaikan? And Yana percaya jumlah tu dah bertambah pada hujung tahun 2014 hari tu..


- Dedicated mentor is available untuk membantu you all menjadi usahawan online yang Berjaya walaupun anda hanya seorang surirumah! ☺

- 100% capital returned.

- Bisnes dijalankan menggunakan social mediaseperti Facebook, Instagram, Blog dan lain-lain. So, memang sangat sesuai untuk mereka yang masih bekerja :)


Best tak kalau setiap bulan, you all ada extra cash RM500-RM1,000 sebulan? Agak-agak you all nak buat apa kalau ada RM500 - RM1,000 sebulan? Rasanya banyak perkara yang extra cash ni boleh bantu..at least tak perlu nak sakit kepala fikir duit nursery, duit kereta, duit sewa rumah atau duit belanja dapur...betul tak? :)



                    Kami SUDAH, anda bila lagi? :)



Jangan fikir lama-lama sangat sampai jadi ahli fikir you all :) Selagi tak cuba, selagi tu takkan tahu dan takkan merasa  apa yang Yana dah rasa :)

Jom grab peluang menjadi pengedar bioseleza SEKARANG!


Contact me via Whatsapps / Telegram  :


0106273397


Love,

Yana

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

Hazelnut Latte Rasainya dengan Dream Curve

Assalamualaikum.. Sebelum ni Yana cerita pasal skincare Mylea kan?  Kali ni Yana nak cerita sikit pasal produk baru dari Mylea. Produk kesih...