07 February 2015

PENGEDAR BIOSELEZA SELURUH NEGERI DIPERLUKAN


Berita baik untuk you all yang berminat untuk menjadi pengedar bioseleza. Yer you all, Pengedar Bioseleza Diperlukan di seluruh Negari diperlukan segera! :)


Apa bioseleza tu? Ha bioseleza ni adalah sejenis tuala wanita yang pertama di dunia menggunakan teknologi Far-Infra Rays Red, Teknologi Biovelocity dan Ion Nano dalam pembuatannya.

Kenapa Pengedar Bioseleza?

- Modal rendah


- Produk senang jual sebab semua wanita menggunakan tuala wanita setiap hari dan setiap bulan.

- Pasaran luas sebab target customer adalah wanita. (yerla takkan lelaki pakai pad kan? )

and  tau tak population wanita dekat Malaysia ni as of 2011 is 13.77 JUTA orang! Fuhhh ramaikan? And Yana percaya jumlah tu dah bertambah pada hujung tahun 2014 hari tu..


- Dedicated mentor is available untuk membantu you all menjadi usahawan online yang Berjaya walaupun anda hanya seorang surirumah! ☺

- 100% capital returned.

- Bisnes dijalankan menggunakan social mediaseperti Facebook, Instagram, Blog dan lain-lain. So, memang sangat sesuai untuk mereka yang masih bekerja :)


Best tak kalau setiap bulan, you all ada extra cash RM500-RM1,000 sebulan? Agak-agak you all nak buat apa kalau ada RM500 - RM1,000 sebulan? Rasanya banyak perkara yang extra cash ni boleh bantu..at least tak perlu nak sakit kepala fikir duit nursery, duit kereta, duit sewa rumah atau duit belanja dapur...betul tak? :)



                    Kami SUDAH, anda bila lagi? :)



Jangan fikir lama-lama sangat sampai jadi ahli fikir you all :) Selagi tak cuba, selagi tu takkan tahu dan takkan merasa  apa yang Yana dah rasa :)

Jom grab peluang menjadi pengedar bioseleza SEKARANG!


Contact me via Whatsapps / Telegram  :


0106273397


Love,

Yana

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...