19 February 2015

Period datang tak sedar??? Pelik tapi benar!!

[PERIOD SELEPAS 4 BULAN]

Bile da lama tak datang period jadi konfius pulak time hari pertama darah keluar..bayangkan tengah turun tangga tetiba terasa something laju keluar..nasib baiklah pakai seluar hitam so tak nampak 'merah-merah' bile berjalan..

Dulu time nak period je mesti lenguh-lenguh pinggang...emosi terganggu...mod swing abis giler la..tapi kali ni dengan tak rasa sakit ape tak rasa nak marah orang ke ape tetiba je period datang...perasaan??? Memang happy sangat sebab yana tak lukakan perasaan orang lain setiap kali periad datang... kadang2 kita tak sedar cara dan perlakuan kita nak datang bulan tu melukakan hati orang yang tersayang..

Teringat time dulu-dulu hari pertama period darah keluar 1 pad pun tak penuh tapi kali ni keluar 3 kali tukar pun penuh je darah.. pulak tu datang period sikit-sikit dan tempoh panjang...

Pastu dulu time nak keluar darah ketul-ketul confirm sakit kat bahagian ari-ari sampai kene tuam dengan beg air panas tapi sekarang bile darah keluar ketul-ketul pun tak rasa..flow die cam biasa jer..

KENAPA MUDAH PERIOD??

Korset moden ni membantu yana dalam menangani masalah datang haid kali ni..
> Tak rasa sakit
> Tak rasa lenguh pinggang
> Badan tak berbau
> Tak payah nak tuam2 perut
> Tak ada senggugut
> Flow darah mudah
> Darah berketul-ketul keluar

Apa rahsianya???

Syukur alhamdulillah dari saat yana keguguran dulu.. pregnant... berpantang dan datang bulan korset yana pakai sangat-sangat membantu yana... 1 set korset merupakan one stop centre buat yana rawat masalah dalaman yana dan semestinya badan yana makin sihat dan cantik.. korset apa??

PREMIUM BEAUTIFUL teman baik sewaktu period!!
Berbaloi melabur untuk permulaan sebab yana sihat untuk sepanjang zaman...

Yana
0106273397

#periodtakteratur
#periodlancar
#darahberketul
#sengguguthilang
#datanghaid
#premiumbeautifulterengganu
#pbexpert
#awetmuda
#kesihatan

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...