07 February 2015

Petua hilangkan asma @ lelah

Sepanjang auni duk kat hospital yana dapat mesej dan wapps dari kawan2 untuk hilangkan lelah..

Yana kene bagi auni makan 

1) udang ketak - kene sentiasa amalkan makan

2) telur kura-kura - yang ni at least 3 biji kene makan

Sekarang ni tengah berusaha nak dapatkan telur kura-kura yang mana yana sendiri tak pernah tengok..

2 petua ni sangat mujarab pada ahli keluarga yana yang lain..

Kalau sape2 yang ada info pasal telur kura-kura boleh call or wapps yana yer di talian 0106273397..time kasih yang sudi membantu..

Loves,
Yana

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi de...