07 February 2015

Petua hilangkan asma @ lelah

Sepanjang auni duk kat hospital yana dapat mesej dan wapps dari kawan2 untuk hilangkan lelah..

Yana kene bagi auni makan 

1) udang ketak - kene sentiasa amalkan makan

2) telur kura-kura - yang ni at least 3 biji kene makan

Sekarang ni tengah berusaha nak dapatkan telur kura-kura yang mana yana sendiri tak pernah tengok..

2 petua ni sangat mujarab pada ahli keluarga yana yang lain..

Kalau sape2 yang ada info pasal telur kura-kura boleh call or wapps yana yer di talian 0106273397..time kasih yang sudi membantu..

Loves,
Yana

Entry Terbaru

Harga Terbaru Selimut BVSM 2018

Assalamualaikum semua.. Dah masuk Oktober da... maknanya promosi bvsm kembali lagi... kali ni harga makin murah berbanding tahun lepas ...