07 February 2015

Petua hilangkan asma @ lelah

Sepanjang auni duk kat hospital yana dapat mesej dan wapps dari kawan2 untuk hilangkan lelah..

Yana kene bagi auni makan 

1) udang ketak - kene sentiasa amalkan makan

2) telur kura-kura - yang ni at least 3 biji kene makan

Sekarang ni tengah berusaha nak dapatkan telur kura-kura yang mana yana sendiri tak pernah tengok..

2 petua ni sangat mujarab pada ahli keluarga yana yang lain..

Kalau sape2 yang ada info pasal telur kura-kura boleh call or wapps yana yer di talian 0106273397..time kasih yang sudi membantu..

Loves,
Yana

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

PROMOSI HARGA MURAH BVSM DISEMBER HINGGA MAC 2020

YES! PROMO TERBARU !!! BVSM  X  DECEMBER OHSEM  Teruja tak dengar ada Promosi kali ni.. sebenarnya PROMOSI ni baru je dilancar...