19 February 2015

Sakit kepala yang amat...Migrain???

Salam semua pembaca blog yana...

Nak cerita sikit pasal aktiviti arini...ye la kan hari2 cuti ni nak-nak raya cina ni lagi la banyak program nak dibuat dan plan macam-macam... macam yana sendiri ari ni sebelum gerak balik kampung singgah umah pak sedara dulu kat Kuala Berang...

Dengan cuaca panas ni kepala mengantuk mudah jer terjangkit...hehe.. duk kat umah pak sedara sambil2 ziarah tue sempat la ukur-ukur badan mak sedara yana... suami nak hadiahkan utk isteri tersayang... bestkan dapat suami cam ni.. lagi best kalau isteri grab peluang nak sihat dan cantik dengan PB...tak perlu fikir panjang sebab kebahagiaan milik bersama...wahhh gitu..

Sampai je kat umah kepala start pening da sebab cuaca panas menyengat kepala.. baring dan terus tertidur kat atas umah..bile bangun je kepala masih lagi pening..migrain ker??? Oh tidak..

Lepas magrib turun dapur pegi bancuh kopi mineral..sambil minum tu sembang-sembang ngan kak ipar pasal premium beautiful... terus sihat dan kepala pening pun da hilang... aura bisnes ni memang lain sangat.. da berpeluang share pasal produk ngan orang lain tetiba jer jadi semangat..

Ade yang nak tahu bisnes ape yang best sangat yana buat tak sampai kepala pening pun boleh hilang?? Pekena kopi mineral secawan dan sembang bisnes.. settled..
Wapps yana yer.. yana suka share bisnes n bantu orang lain..

Yana
0106273397

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...