07 February 2015

TESTIMONIAL BIOSELEZA : DARAH HAID TAK LAGI BERKETUL 


Darah haid tak lagi berketul! Syukur Alhamdulillah bila Yana dapat testimonial bioseleza dari salah seorang pengguna bioseleza.

Testimonial Bioseleza : Darah Haid Tidak Berketul Lagi



Bila darah haid dah tak lagi berketul, itu petanda yang segala darah kotor mengalir keluar dengan lancer dari badan. Selain tu sebenarnya bila darah haid tak lagi berketul, ianya dapat kurangkan rasa senggugut waktu datang bulan :)


Jangan pandang mudah pada masalah darah haid yang berketul sebab kalau dibiarkan, ianya akan membawa kepada potensi mendapat fibroid...Jom tukar kepada bioseleza hari ini! :)


p/s :
Jangan lupa dapatkan set trial bioseleza aka 'SET I CARE' yang mengandungi 1 pack pantyliner, 1 pack day safe and 1 pack night safe pada harga RM69 sahaja! (tidak termasuk postage)


SMS/Whatsaap/Telegram:

010-6273397

Loves,
Yana

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi ...