25 March 2015

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: PERIOD vs WAIST NIPPER

1st day period.. konon2 nak test bile period tak pakai #premiumbeautiful tapi sakitnya tuh diperut..tak tahann!!
Terus ambik waist nipper sarung kat badan.. sakit perut hilang..darah keluar lancar.. emosi tak terganggu.. 

I LOVE PB!!

Yana
0106273397
www.liyanatahar.com


#periodtakteratur
#darahberketul
#darahlancar
#premiumbeautifulterengganu
#premiumbeautifulganu
#topleaderscircle
#premiumbeautifulexpert

TLC Awards for RM60,000 achievers

Alhamdulillah Jumaat lalu berlangsungnya majlis penyampaian award kepada ahli-ahli TLC yang mencapai sales terkumpul RM60,000.. sepanjang 7 tahun yana bekerja di dalam sektor perbankkan tak pernah sekali pun yana dirai apabila mencapai target yang diberikan... berbeza dengan TLC setiap orang yang berjaya melepasi target dirai dan diberi penghargaan dengan meriah sekali..
Yana tak pernah terpikir yang yana mampu mencapai sales sehingga RM60,000 dalam bisnes online tapi dengan berkat tunjuk ajar mentor semuanya tak mustahil. Dan yana sendiri da BUKTIKANNYA!!

Yana sungguh2 tak menyangka yang yana da melepasi tahap sales RM60,000.. sepanjang buat bisnes ni tak pernah terpikir akan capai seperti sekarang.. yana yakin sebab ade mentor yg sentiasa guide yana..sentiasa beri semangat..
orang cakap belum sempat nak jatuh da kene tarik dulu dengan mentor..
Yana bersyukur sangat pada Allah sebab diberi peluang mengenali insan-insan yang tunduk ke Bumi..

Tak semua benda orang nak ajar kita secara FREE tapi bernaung di bawah group kak Salha Mohd Zain iaitu TOP LEADERS CIRCLE bukan setakat ilmu malah cara grooming pun dibantu.. bestkan!!
Tahniah semua yang terlibat..malam tu saje 6 orang yang menerima award dari Kak Salha.. masa yana terima award tu Kak Salha sempat bisik kat yana "awak makin kurus da..serius"....nape ckp camtu??? Sebab kami dua2 org baru je lepas terima ahli baru..baru lepas berpantang.. syok bila PB yg tolong shapekan badan kita. Takde nak risau sape nak tolong pakaikan.. semudah A, B ,C..


Wanna join us?? Contant me at 0106273397

Loves,
Yana


 
 

17 March 2015

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: STORY OF MY TOP MENTOR PART 1

[DULU HANYA ANGAN-ANGAN, SEKARANG JADI KENYATAAN]

Anda bayangkan seorang surirumah yang dulunya simpanan dalam akaun hanya RM14.60 hidup di tengah-tengah bandaraya metropolitan Kuala Lumpur kini merupakan seorang usahawan online PB yang berjaya. 

Yana sangat2 kagum dengan kak Salha Mohd Zain sebab permulaannya hanya sebagai seorang surirumah sekarang dah ada simpanan berpuluh ribu dalam akaun... dengan anak 2 orang waktu tu hidup di KL memang perit tapi disebabkan nak mengubah hidup keluarga kak salha sanggup bersusah payah mencari duit sampingan demi tabungan anak2 dan kebahagiaan masa depan anak...

Kak salha dipertemukan dengan CDM Azlan Deraman dan SHOM yang masa tu sedang mencari2 peluang untuk menambah pendapatan keluarga.. Bermula dari saat itu kak Salha menjadi perintis yang buat bisnes PB secara online..

Sebagai seorang isteri, ibu dan anak, Yana nak jadi macam kak Salha! Kalau kak Salha boleh, yana pun boleh! 


www.liyanatahar.com

LOVES,
Liyana tahar


PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: STORY OF MY MENTOR PART 2

[DARI SEORANG EXECUTIVE OIL AND GAS KE USAHAWAN SEPENUH MASA ]
Pernah tak anda bayangkan pegawai yang bergaji hampir 5 angka sebulan berhenti kerja semata-mata nak dapatkan kepuasan bebas masa dalam hidup..
Mentor yana Safriza Azwani merupakan pegawai HR di salah sebuah syarikat oil and gas sanggup lepaskan jawatannya dahulu kerana kekangan masa yang dihadapi setiap hari.. maklumlah bekerja di KL setiap hari bekerja mesti kuar awal pagi dan balik kerja gelap malam...kerja 12 jam sehari rutin warga KL dengan tersekat jem lagi..
Yang paling ketara walaupun bergaji besar setiap bulan bila tiba masa nak buat bayaran deposit rumah sebanyak RM4500 beliau terkedu kerana tidak mempunyai simpanan. Rumah impian terlepas dari genggaman kerana tiada simpanan..
Namun bila PELUANG hadir untuk menjana income melalui bisnes bersama TLC mentor yana nekad berhenti kerja dan fokus 100% pada bisnes online.. kepuasan lebih dikecapi dan dalam masa yang sama satu demi satu impiannya mula tercapai.. kalau Saff boleh buat sampai jadi semestinya yana pun boleh!!
www.liyanatahar.com

#topleaderscircle
#bisnesonline
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulterengganu

16 March 2015

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: Testimoni Premium Beautiful


Assalamualaikum semua..
Terima kasih sebab sudi singgah dan baca blog yana..

 Malam ni yana nak kongsi testimoni- testimoni berkaitan Premium Beautiful.
Pada mulanya semua wanita dibawah hanya sebagai customer tapi bile dah alami sendeiri kebaikkan PB masing2 tak lepaskan peluang jana income 4-5 angka setiap bulan.


 



























NAK DAPATKAN PB??? CONTACT YANA
010-6273397


LOVES,
LIYANA TAHAR

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: BEAUTY SECRET TO ALL WOMEN


Assalamualaikum!!!!
Actually yana nak share something.. especially to all ladies out there..Its all about kecantikan and kesihatan.Biaselah org pompuan...mesti nk maintain gitu.hikhik..

Ok,yana citer ni pasal 'Premium Beautiful'. Simple jer, ni sebenarnye korset special yg diimport and menggunakan technology from Japan. Banyak betul benefit pakai korset ni..

-mengempiskan perut
-membentuk semule posture badan
-merampingkan pinggang sebab die bakar lemak
-memejalkan pinggul and payudara
-menghilangkan stretch-mark and selulit (after bersalin memang wajib org ade masalah nih)
-merawat lump and fibroid (ni penting nih utk org pompuan)
-membetulkan sistem pembuangan macam buasir, sakit pundi kencing, radang usus,gastric
-melancarkan pengaliran darah (haid pun teratur)....and etc..
 
senang kate, setiap perempuan kt dunie ni mesti kene ade satu.. if bace semue testimonial org yg pakai, umur dh kat 40an-50an pun badan still tegap maintain cam anak dara..saye tgk testi tu pon sgtla impress ok..

Yang bestnye lagi.....kain PBeautiful ni serap peluh, halus and selesa nk pakai 24/7,boleh dicuci and tahan lame..korset ni pon bile pakai die tak berlipat2..mase saye kahwin dulu ade
pengalaman beli korset cap ntah pape then bile duduk kt pelamin bolehlah perut nmpk cam mengandung 4 bulan sebab bile duduk die tak ikut bentuk badan and terkembung kedepan..mau nangis tgk gmba kahwin kan..(so sesiape nk kahwin,pleeeeeeaaaase la jgn pakai korset cap ayam..nanti nyesal tgk gmba sendiri..percayelah..invest sket takpe..biar nmpk perfect naik pelamin tuh)...

Then, dalam korset ni contain FIR.
Benefit FIR (Far Infrared Ray) ni pulak:
-stimulates increased blood flow, regeneration, circulation and oxygenation.
-excellent for detox
-stimulates enzyme activity and metabolism so it breaks down cellulite - trapped water, fat and waste.
-promotes the killing of many disease causing exp: bacteria, viruses, fungi and parasites.
-healing burns, scar tissue and skin problems.
-strengthens the Cardiovascular System
and etc jugak..........

Utk baby baru lahir yg kene Jaundis (kuning) balutkan kt baby je kuning tu ansur2 boleh hilang..magickan!!

For your info korset ni LIFETIME GUARANTEE..so kalau 20 tahun lepas beli bile ter.. rosak ke pape boleh repair..no probs..saiz die dari XS sampai XXXL pon ade ok..
Gamba korset seperti dibawah..

Amacam bestkan...interested? call me 010-6273397 or

Kalau nk jmpe pon boleh..saye bwk set demo..boleh melihat dan memegang sepuas2nye..
Cepat2 tau..stok adalah terhad..

p/s:Nanti forwardla kt semue kawan2 perempuan kt ofis..kawan2 laki pun boleh..mane ker tau nk beli for wife kan..tul tak..sedare mare pon jgn lupe tau..Sharekan kebaikannye k..

OK BYE!!!

XOXO 



PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: TESTIMONI MENGANDUNG SELEPAS MENGAMALKAN PB

 TESTIMONI :

Gempar!! Mengandung selepas mengamalkan PB 
(disangka mandul)


Puan Isnainiyaton Giman 

“Sebelum ini, berat badan semakin meningkat dan tubuh badan kehilangan bentuknya, tidak bermaya dan kerap mengalami sesak nafas”. 

Kekecewaan semakin meningkat kerana tidak dapat bergaya terutamanya dalam pemilihan pakaian dan berasa rendah diri. 

Beliau telah menggunakan beberapa jenama korset yang lain untuk memulihkan bentuk badan, tetapi usahanya ternyata kurang berkesan.

Pencarian beliau berakhir apabila diperkenalkan dengan PB. Menurutnya PB banyak keistimewaannya kerana ia dapat meningkatkan metabolisma badan, memulihkan sistem pernafasan, mengeluarkan peluh asid serta mengekalkan kesegaran badan. 

Namun sesuatu yang menakjubkan ialah setelah 2 bulan mengamalkan PB dengan penuh disiplin, beliau telah disahkan mengandung dua bulan setelah beberapa tahun menunggu kehadiran cahaya mata. 

Beliau juga berbangga kerana memiliki tubuh badan yang lebih terserlah terutamanya pujian yang diberikan suami tersayang dan rakan-rakan.

 [ PB rawatan alternatif bagi para wanita yang menginginkan cahaya mata]


Puan Isnainiyaton Giman

 CONTACT:

0106273397




LOVES,
LIYANA TAHAR


15 March 2015

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU : Berpantang dengan PB

Sekarang musim cuti sekolah...time ni lah orang sibuk buat kenduri kendara majlis kahwin..tak kurang hebatnya untuk ibu2 yang berpantang anak kecik atau keguguran...

Berpantang bukan hanya setakat duduk rumah jaga anak atau tubuh badan yang da kembang urat tapi berpantang adalah masa untuk membaik pulih badan seperti sediakala dan memberikan tenaga untuk menghadapi situasi baru dalam rumah tangga..

Macam yana dulu memula yana jumpe PB ni sebab yana berpantang keguguguran...3 kali berturut yana gugur...macam2 cara yana da cuba last sekali yana ikhtiar dengan Premium Beautiful.. lepas tu yana disahkan hamil...dan last yana berpantang dengan baby last October 2014..keistimewaan PB pada yana:- 

- untuk kuatkan rahim
- untuk menjaga kesihatan dalaman
- period yana lebih teratur
- badan yana terasa lebih hangat sepanjang hari di pejabat
- untuk kempiskan perut yang buncit
- untuk menghilangkan strecth mark semasa hamil anak sulung
- mengawal pemakanan yana
- berpantang lebih mudah
- menjimatkan masa
- darah nifas keluar dengan lancar

Kalau nak senaraikan macam2 PB ni boleh buat...tak terkira banyaknya PB da bantu yana dalam urusan sepanjang yana berpantang dan harian.. PB da jadi lingerie terbaik pernah yana ada..


Love to share,
Liyana tahar

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: DARAH NIFAS KELUAR SELEPAS 24 JAM SARUNG Pb

Salam semua...selamat tengahari blogger dan readers...

Ari ni yana nak share testimoni berkaitan orang berpantang dan darah nifas..tau tak sebenarnya orang berpantang mengalami risiko yang tinggi untuk mengalami kanser rahim! Kenapa yana cakap camtu?? 

Bayangkan darah nifas yang sepatutnya keluar semasa tempoh berpantang cepat kering dan disangka cepat habis.. sebenarnya darah yang sepatutnya keluar dah tersumbat dan menyebabkan darah terkumpul di dinding rahim..

------------------------------------- TESTIMONI
"Darah nifas yang i sangka da kering rupenya tak keluar habis... bile i sarung je PB tak sampai 24 jam keluar darah sampai penuh pad 2 hari berturut2 n paling ketara darah tu berbau busuk dan hanyir"
-------------------------------------

PREMIUM BEAUTIFUL bukan setakat untuk kecantikan badan tapi ia lebih mengutamakan kesihatan wanita seluruhnya..
PREMIUM BEAUTIFUL dapat mambantu mengesan masalah dalaman wanita seperti cyst, fibriod, kanser rahim.

PEREMIUM BEAUTIFUL membantu wanita mengatasi masalah :-
- perut buncit
- cyst / fibriod
- asset jatuh
- badan gempal
- badan kurus
- selera makan tinggi
- period tak teratur
- senggugut 

Anda mempunyai masalah seperti dinyatakan?? Boleh wapps yana 0106273397


www.liyanatahar.com


Love,
Liyana tahar

10 March 2015

TLC as a "Family bisnes"

Wahhh suami isteri mula berbisnes... memula isteri jer nak buat tapi bile da nampak keindahan TLC suami turut suka hati berikan 100% sokongan kat isteri..

Patut la bisnes ni dipanggil "bisnes family" sebabnye bile suami start isteri ikut.. bile isteri buat suami happy sebab sepanjang masa boleh berkepit ngan isteri gi jupe client..g appoinment..g fitting customer..

Apa nak risau lagi kan?? Hubungan pun makin rapat dan harmoni.. ada suami isteri nak tau cara bisnes bersama TLC??? 

Boleh contact yana 0106273397

#premiumbeautifulterengganu
#topleaderscircle
#topagentmalaysia
#pbexpert
#solidincome
#businessmentoring
#happyfamily


Loves,
Yana TLCians..


02 March 2015

Asam pedas untuk die

Hai semua blogger readers...
Malam ni juadah yana sekeluarga adalah asam pedas ikan...
Betul kata orang tua sixth sense isteri ni kuat... bayangkan yana da siap2 beli bahan untuk buat asam pedas kat kedai runcit sebelah opis otw ambik anak2 suami wapps tanyer makan ape...? Yana cakaplah asam pedas..terus suami reply "YES".. Kene dengan selera suami arini...hehehe

Resepi asam pedas ni?? Yana google jugak time nak masak tu sebab ini lah kali pertama buat...takut silap...hehe..tapi alhamdulillah sedap dan suami yanaenambah sampai 2 kali..

Bahan-bahan:-

2-3 ekor ikan kembung
8 biji bendi (basuh dan toskan)
3 biji bawang merah (dimayang)
1 ulas bawang putih (dimayang)
1 1/2 senduk nasi cili giling
3/4 sudu besar pes asam jawa
1 liter air
Sedikit garam
Sedikit gula
Segenggam daun kesom

Bahan(kisar halus)

8 biji bawang merah
2 ulas bawang putih
2 biji lada merah (buang biji)
2 hiris halia
Sedikit belacan

Cara-caranya

1) siang ikan dan bersihkan.. bendi dicuci kemudian toskan.. tumiskan bawang merah dan bawang putih yang dimayang...goreng sehingga naik bau dan keperangan.. kemudian masukkan cili giling dan bahan yang dikisar tumis kacau hingga masak sehingga pecah minyak.. masukkan pes asam jawa

2) masukkan air dan kacau sehingga menggelegak..kemudian masukkan bendi masak sebentar...seterusnya masukkan ikan  kacau perlahan-lahan..masukkan daun kesum

3) tambahkan garam dan gula rasa sebelum menutup api.. hidangkan bersama nasi dan telur dadar

Ok tu je cara yana masak asam pedas... yana google kat blog che mat..tq ajar satu2..

So kawan blog reader nak try masak asam pedas boleh ikut cara ni...simple jer..

Loves,
Yana....ibu dan isteri

[REAL TESTIMONI, Kak S seorang pendidik]

Alhamdulillah lepas je keje tadi client yana sanggup datang kat area opis yana sebab nak fitting PB.. 

Kak S risau badan makin mengembang sebab makan kat tempat keje jer dah 2 kali sehari katanya kantin da macam kedai makan.. keje mendidik ni banyak bergerak jadi bile badan besar jalan sikit pun da cepat mengah n berpeluh.. Yuppp..Kak S seorang cikgu mempunyai 3 cahaya mata..semua bersalin ceaser..

Kak S pernah pakai sejenis korset dulu tapi katanya lepas pakai memang tak boleh nak tunduk or gerak sangat sebab dah jadi macam robot.. tapi beza sangat katanya dengan PB..selesa dan tak jadi robot.. yana siap mintak Kak S rukuk dan pusing kiri kanan ternyata pergerakkan Kak S sangat2 selesa dan tak tersekat..

Instant shape Kak S lepas pakai PB:-

- asset naik
- pinggang terbentuk
- perut kempis

Kak S memang tersenyum je lepas sarung PB dan tangan tak pasal2 da boleh cekak pinggang... yang bestnya Kak S nak buat kejutan kat suami tersayang.. 

Korang yang nak sarung PB boleh pm yana atau wapps terus untuk maklumbalas segera..

0106273397
www.liyanatahar.com


01 March 2015

Harga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)


**********************************
BIO VELOCITY SLEEP MATE
**********************************
Pelapik tilam Bio velocity khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.


****************************
APA ITU BIO VELOCITY
****************************
Keajaiban teknologi bio velocity ini berasal dari tenaga matahari yang telah dimanfaatkan, disimpan, dan diseimbangkan ke "garam laut dalam" yang disuntik ke dalam pelapik tilam BV sleep mate ini.


******************************************
KEBAIKAN & KEISTIMEWAAN BVSM
******************************************
1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


*****************************************
SESUAI UNTUK YANG BERMASALAH
*****************************************
Gout
Kencing Manis
Penyakit Mistik
Penyakit Jantung
Insomnia (sukar tidur)
Asma
Strok
Sakit Sendi
Senggugut
Sakit Jiwa - Kemurungan tekanan
Peroko dan pengamal minuman alcohol
Terdedah radiasi persekitaran
Tekanan darah tinggi
Sakit otot
Masalah Berdengkur
Mengatur aura dalam


******************************
CARA PENJAGAAN BVSM
******************************
BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.


********************************
CARA PENGGUNAAN BVSM
********************************
Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.


******************************
GOLONGAN YANG SESUAI
******************************
Semua peringkat umur dan jantina


******************
SAIZ BVSM
******************
Queen size
(kalau katil saiz king masih boleh guna)
(katil single boleh lipat dua untuk pakai)


******************
HARGA BVSM
******************
RM1,488
but now we have promo yang sangat menjimatkan


**********************
HOW TO ORDER
**********************
Cara untuk order hanya SMS/Whatsapp ke 010-6273397

Taip BVSM ke 010-6273397

*warantty included

Lots of loves,
Yana



Entry Terbaru

Legging 360 Therapants

Selamat petang semua. Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu  Therapant Legging dari Premium B...