16 March 2015

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: BEAUTY SECRET TO ALL WOMEN


Assalamualaikum!!!!
Actually yana nak share something.. especially to all ladies out there..Its all about kecantikan and kesihatan.Biaselah org pompuan...mesti nk maintain gitu.hikhik..

Ok,yana citer ni pasal 'Premium Beautiful'. Simple jer, ni sebenarnye korset special yg diimport and menggunakan technology from Japan. Banyak betul benefit pakai korset ni..

-mengempiskan perut
-membentuk semule posture badan
-merampingkan pinggang sebab die bakar lemak
-memejalkan pinggul and payudara
-menghilangkan stretch-mark and selulit (after bersalin memang wajib org ade masalah nih)
-merawat lump and fibroid (ni penting nih utk org pompuan)
-membetulkan sistem pembuangan macam buasir, sakit pundi kencing, radang usus,gastric
-melancarkan pengaliran darah (haid pun teratur)....and etc..
 
senang kate, setiap perempuan kt dunie ni mesti kene ade satu.. if bace semue testimonial org yg pakai, umur dh kat 40an-50an pun badan still tegap maintain cam anak dara..saye tgk testi tu pon sgtla impress ok..

Yang bestnye lagi.....kain PBeautiful ni serap peluh, halus and selesa nk pakai 24/7,boleh dicuci and tahan lame..korset ni pon bile pakai die tak berlipat2..mase saye kahwin dulu ade
pengalaman beli korset cap ntah pape then bile duduk kt pelamin bolehlah perut nmpk cam mengandung 4 bulan sebab bile duduk die tak ikut bentuk badan and terkembung kedepan..mau nangis tgk gmba kahwin kan..(so sesiape nk kahwin,pleeeeeeaaaase la jgn pakai korset cap ayam..nanti nyesal tgk gmba sendiri..percayelah..invest sket takpe..biar nmpk perfect naik pelamin tuh)...

Then, dalam korset ni contain FIR.
Benefit FIR (Far Infrared Ray) ni pulak:
-stimulates increased blood flow, regeneration, circulation and oxygenation.
-excellent for detox
-stimulates enzyme activity and metabolism so it breaks down cellulite - trapped water, fat and waste.
-promotes the killing of many disease causing exp: bacteria, viruses, fungi and parasites.
-healing burns, scar tissue and skin problems.
-strengthens the Cardiovascular System
and etc jugak..........

Utk baby baru lahir yg kene Jaundis (kuning) balutkan kt baby je kuning tu ansur2 boleh hilang..magickan!!

For your info korset ni LIFETIME GUARANTEE..so kalau 20 tahun lepas beli bile ter.. rosak ke pape boleh repair..no probs..saiz die dari XS sampai XXXL pon ade ok..
Gamba korset seperti dibawah..

Amacam bestkan...interested? call me 010-6273397 or

Kalau nk jmpe pon boleh..saye bwk set demo..boleh melihat dan memegang sepuas2nye..
Cepat2 tau..stok adalah terhad..

p/s:Nanti forwardla kt semue kawan2 perempuan kt ofis..kawan2 laki pun boleh..mane ker tau nk beli for wife kan..tul tak..sedare mare pon jgn lupe tau..Sharekan kebaikannye k..

OK BYE!!!

XOXO 



Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...