15 March 2015

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU : Berpantang dengan PB

Sekarang musim cuti sekolah...time ni lah orang sibuk buat kenduri kendara majlis kahwin..tak kurang hebatnya untuk ibu2 yang berpantang anak kecik atau keguguran...

Berpantang bukan hanya setakat duduk rumah jaga anak atau tubuh badan yang da kembang urat tapi berpantang adalah masa untuk membaik pulih badan seperti sediakala dan memberikan tenaga untuk menghadapi situasi baru dalam rumah tangga..

Macam yana dulu memula yana jumpe PB ni sebab yana berpantang keguguguran...3 kali berturut yana gugur...macam2 cara yana da cuba last sekali yana ikhtiar dengan Premium Beautiful.. lepas tu yana disahkan hamil...dan last yana berpantang dengan baby last October 2014..keistimewaan PB pada yana:- 

- untuk kuatkan rahim
- untuk menjaga kesihatan dalaman
- period yana lebih teratur
- badan yana terasa lebih hangat sepanjang hari di pejabat
- untuk kempiskan perut yang buncit
- untuk menghilangkan strecth mark semasa hamil anak sulung
- mengawal pemakanan yana
- berpantang lebih mudah
- menjimatkan masa
- darah nifas keluar dengan lancar

Kalau nak senaraikan macam2 PB ni boleh buat...tak terkira banyaknya PB da bantu yana dalam urusan sepanjang yana berpantang dan harian.. PB da jadi lingerie terbaik pernah yana ada..


Love to share,
Liyana tahar

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...