15 March 2015

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: DARAH NIFAS KELUAR SELEPAS 24 JAM SARUNG Pb

Salam semua...selamat tengahari blogger dan readers...

Ari ni yana nak share testimoni berkaitan orang berpantang dan darah nifas..tau tak sebenarnya orang berpantang mengalami risiko yang tinggi untuk mengalami kanser rahim! Kenapa yana cakap camtu?? 

Bayangkan darah nifas yang sepatutnya keluar semasa tempoh berpantang cepat kering dan disangka cepat habis.. sebenarnya darah yang sepatutnya keluar dah tersumbat dan menyebabkan darah terkumpul di dinding rahim..

------------------------------------- TESTIMONI
"Darah nifas yang i sangka da kering rupenya tak keluar habis... bile i sarung je PB tak sampai 24 jam keluar darah sampai penuh pad 2 hari berturut2 n paling ketara darah tu berbau busuk dan hanyir"
-------------------------------------

PREMIUM BEAUTIFUL bukan setakat untuk kecantikan badan tapi ia lebih mengutamakan kesihatan wanita seluruhnya..
PREMIUM BEAUTIFUL dapat mambantu mengesan masalah dalaman wanita seperti cyst, fibriod, kanser rahim.

PEREMIUM BEAUTIFUL membantu wanita mengatasi masalah :-
- perut buncit
- cyst / fibriod
- asset jatuh
- badan gempal
- badan kurus
- selera makan tinggi
- period tak teratur
- senggugut 

Anda mempunyai masalah seperti dinyatakan?? Boleh wapps yana 0106273397


www.liyanatahar.com


Love,
Liyana tahar

Entry Terbaru Yana

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80

Assalamualaikum.. Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi age...