17 March 2015

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: STORY OF MY TOP MENTOR PART 1

[DULU HANYA ANGAN-ANGAN, SEKARANG JADI KENYATAAN]

Anda bayangkan seorang surirumah yang dulunya simpanan dalam akaun hanya RM14.60 hidup di tengah-tengah bandaraya metropolitan Kuala Lumpur kini merupakan seorang usahawan online PB yang berjaya. 

Yana sangat2 kagum dengan kak Salha Mohd Zain sebab permulaannya hanya sebagai seorang surirumah sekarang dah ada simpanan berpuluh ribu dalam akaun... dengan anak 2 orang waktu tu hidup di KL memang perit tapi disebabkan nak mengubah hidup keluarga kak salha sanggup bersusah payah mencari duit sampingan demi tabungan anak2 dan kebahagiaan masa depan anak...

Kak salha dipertemukan dengan CDM Azlan Deraman dan SHOM yang masa tu sedang mencari2 peluang untuk menambah pendapatan keluarga.. Bermula dari saat itu kak Salha menjadi perintis yang buat bisnes PB secara online..

Sebagai seorang isteri, ibu dan anak, Yana nak jadi macam kak Salha! Kalau kak Salha boleh, yana pun boleh! 


www.liyanatahar.com

LOVES,
Liyana tahar


Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi ...