17 March 2015

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: STORY OF MY MENTOR PART 2

[DARI SEORANG EXECUTIVE OIL AND GAS KE USAHAWAN SEPENUH MASA ]
Pernah tak anda bayangkan pegawai yang bergaji hampir 5 angka sebulan berhenti kerja semata-mata nak dapatkan kepuasan bebas masa dalam hidup..
Mentor yana Safriza Azwani merupakan pegawai HR di salah sebuah syarikat oil and gas sanggup lepaskan jawatannya dahulu kerana kekangan masa yang dihadapi setiap hari.. maklumlah bekerja di KL setiap hari bekerja mesti kuar awal pagi dan balik kerja gelap malam...kerja 12 jam sehari rutin warga KL dengan tersekat jem lagi..
Yang paling ketara walaupun bergaji besar setiap bulan bila tiba masa nak buat bayaran deposit rumah sebanyak RM4500 beliau terkedu kerana tidak mempunyai simpanan. Rumah impian terlepas dari genggaman kerana tiada simpanan..
Namun bila PELUANG hadir untuk menjana income melalui bisnes bersama TLC mentor yana nekad berhenti kerja dan fokus 100% pada bisnes online.. kepuasan lebih dikecapi dan dalam masa yang sama satu demi satu impiannya mula tercapai.. kalau Saff boleh buat sampai jadi semestinya yana pun boleh!!
www.liyanatahar.com

#topleaderscircle
#bisnesonline
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulterengganu

Entry Terbaru

Beli BVSM dapat Beli Iron Philip Harga Murah

Assalamualaikum Yana nak share promo hebat dan gempak nih.. Dapatkan selimut dhuha dan beli Iron Philip dengan harga murah dan se...