PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU: STORY OF MY MENTOR PART 2

[DARI SEORANG EXECUTIVE OIL AND GAS KE USAHAWAN SEPENUH MASA ]
Pernah tak anda bayangkan pegawai yang bergaji hampir 5 angka sebulan berhenti kerja semata-mata nak dapatkan kepuasan bebas masa dalam hidup..
Mentor yana Safriza Azwani merupakan pegawai HR di salah sebuah syarikat oil and gas sanggup lepaskan jawatannya dahulu kerana kekangan masa yang dihadapi setiap hari.. maklumlah bekerja di KL setiap hari bekerja mesti kuar awal pagi dan balik kerja gelap malam...kerja 12 jam sehari rutin warga KL dengan tersekat jem lagi..
Yang paling ketara walaupun bergaji besar setiap bulan bila tiba masa nak buat bayaran deposit rumah sebanyak RM4500 beliau terkedu kerana tidak mempunyai simpanan. Rumah impian terlepas dari genggaman kerana tiada simpanan..
Namun bila PELUANG hadir untuk menjana income melalui bisnes bersama TLC mentor yana nekad berhenti kerja dan fokus 100% pada bisnes online.. kepuasan lebih dikecapi dan dalam masa yang sama satu demi satu impiannya mula tercapai.. kalau Saff boleh buat sampai jadi semestinya yana pun boleh!!
www.liyanatahar.com

#topleaderscircle
#bisnesonline
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulterengganu

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

360 Theravest Kecilkan Lengan Dengan Mudah

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin Macam mana Hari Raya tahun ni? Kalut² raya kate netizen..huhu betul jugakkan macam yana pun kalut...