25 March 2015

TLC Awards for RM60,000 achievers

Alhamdulillah Jumaat lalu berlangsungnya majlis penyampaian award kepada ahli-ahli TLC yang mencapai sales terkumpul RM60,000.. sepanjang 7 tahun yana bekerja di dalam sektor perbankkan tak pernah sekali pun yana dirai apabila mencapai target yang diberikan... berbeza dengan TLC setiap orang yang berjaya melepasi target dirai dan diberi penghargaan dengan meriah sekali..
Yana tak pernah terpikir yang yana mampu mencapai sales sehingga RM60,000 dalam bisnes online tapi dengan berkat tunjuk ajar mentor semuanya tak mustahil. Dan yana sendiri da BUKTIKANNYA!!

Yana sungguh2 tak menyangka yang yana da melepasi tahap sales RM60,000.. sepanjang buat bisnes ni tak pernah terpikir akan capai seperti sekarang.. yana yakin sebab ade mentor yg sentiasa guide yana..sentiasa beri semangat..
orang cakap belum sempat nak jatuh da kene tarik dulu dengan mentor..
Yana bersyukur sangat pada Allah sebab diberi peluang mengenali insan-insan yang tunduk ke Bumi..

Tak semua benda orang nak ajar kita secara FREE tapi bernaung di bawah group kak Salha Mohd Zain iaitu TOP LEADERS CIRCLE bukan setakat ilmu malah cara grooming pun dibantu.. bestkan!!
Tahniah semua yang terlibat..malam tu saje 6 orang yang menerima award dari Kak Salha.. masa yana terima award tu Kak Salha sempat bisik kat yana "awak makin kurus da..serius"....nape ckp camtu??? Sebab kami dua2 org baru je lepas terima ahli baru..baru lepas berpantang.. syok bila PB yg tolong shapekan badan kita. Takde nak risau sape nak tolong pakaikan.. semudah A, B ,C..


Wanna join us?? Contant me at 0106273397

Loves,
Yana


 
 

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...