22 April 2015

Beli PREMIUM BEAUTIFUL dengan Harga Murah??? Seriously??!!



Premium Beautiful Harga Murah?

Kalau ikutkan semua benda kita nak beli murah kan? Tapi kebanyakan benda yang murah, belum tentu berkualiti and lagi worst kalau benda yang berkualiti dijual dengan harga murah, tapi service after sales takde langsung pun tak boleh jugak. Lepas settle urusan jual beli, the agent pun disappear.

Betul tak?

Contohnya macam Premium Beautiful, honestly semua orang boleh beli Premium Beautiful without proper consultation from the Premium Beautiful Expert. Tapi actually you all wajib tahu, Premium Beautfiul ni kena pakai dengan cara dan steps yang betul. Kalau you all pakai Premium Beautiful ikut suka hati you all, itu yang you all takkan dapat hasil yang you all idamkan -___-
So, bila tak dapat hasil yang macam you all idamkan, please jangan cakap PREMIUM BEAUTIFUL PENIPU. Sebab salah you all jugak sebab tak consult dengan the right Premium Beautiful Expert. Bila dah jadi macam tu, memang tak gunalah kalau you all menangis di bucu katil -_____-

Owh lagi satu masalah common pembeli Premium Beautiful is bila dia dapat size yang salah..so sad lepas dah beli one set Premium Beautiful, she let her almari yang pakai Premium Beautiful.
 Patutlah tak jadi pape -____- 
Ada 2-3 orang kawan yana da terkena camni..sebelum yana buat bisnes 

Please my dear, tak semua orang expert convertkan your body measurement to the right Premium Beautiful size. Ada tu, main bagi jer size yang ada sebab malas nak ulang-alik stokist tukar size.
 So please be careful kay? :)

Thanks Jaja for the sharing. It does help more woman out there especially the Premium Beautiful lovers :)

Get your Premium Beautiful today!



Yana
0106273397

16 April 2015

Islamic Lifestyle Expo..

Assalamualaikum semua..

Yana nak war-warkan kat sini sape2 yang nak jumpe yana boleh kunjungi booth LIYANA TAHAR di Terengganu Trade Centre (TTC) bermula 16 April - 18 April 2015.. waktu urusniaga jam 10pagi - 10malam

Biasa2 yana promosi produk melalui alam maya jer tapi kali ni korang boleh datang jumpe yana sendiri untuk consultation n free fitting PB...

Banyak produk2 yang yana ada di booth sekarang.. 

PREMIUM BEAUTIFUL
MAHARANI
BBPLUS COLLAGEN
KOPI MINERAL
MARINE ESSENCE BAR
SHAMPOO MARINE ESSENCE
BODY WASH MARINE ESSENCE
GARLIC
BIOSELEZA

Jom2 kunjungi booth yana...special price untuk 3 hari sahaja..

Loves,
Liyana Tahar

13 April 2015

Rindunya nak berblogging...

Hai semua...

Terasa lama benar tak berblogging... bukan tak sudi cuma kekangan masa untuk menulis blog. Kadang- kadang yana copy paste dari FB yana terus ke blog..huhuhu sedeh jugak tak sempat nak karang2 cerita tapi at least ade la jugak post cume simple dan pendek je ceritanya..

Banyak sangat yang yana hutang dengan semua since bulan 3 agaknya event yang tak sempat upload lagi ke blog.. bayangkan dari awal bulan 3 tu yana buzy attend class, event dan award yang TLC dan SHOM anjurkan..

TLC ada raikan yana sebagai accumulated sales achievers RM60,000 berpangkat SSM.. kemudian seminggu lepas tu SHOM pulak raikan yana dan suami sebagai RM60K (SSM) dan RM20K (SM).. 

Best sangat buat bisnes dengan TLC sebab yana dirai dan yana jugak meraikan rakan kongsi...tak percaya tapi kene percaya sebab yana da alaminya sendiri.. 

Zaman GST ni lagi la yana bersyukur sebab peritnya terasa bile setiap kali keluarkan duit semua kene caj..6%..6%..6%.. aduihhh serun dan gerun pun ade bile nak berbelanja...

Ada yang nak buat extra income tak?? Yana alu-alukan korang buat income dengan TLC sebab dari '0' pasal bisnes kami ajar sampai EXPERT.. semuanya FREE from Gst!!!

0106273397 boleh wapps or msg yana..kita coffee2 k..

Loves, Liyana Tahar
- Mum of 2 kids - Part time bisnes online - A worker at finance company..

PB mempengaruhi suhu badan??

Tak percaya takpe tapi kene percaya jugak sebab da ade bukti dan testimoni pemakai PB tegar yang berada di luar negara... pakai PB dengan suhu 0-5°c badan masih lagi hangat..berjalan jauh pun tak terasa berpeluh.. best kan..!!

Kalau pakai pakaian dalam biasa ni mesti berbau peluh dan basah bawah badan...eeeiuuu tak best.. malu pun ade kalau orang asyik tutup2 hidung bile dekat ngan kita...

Jom bertukar ke PB.. nak fitting free boleh contact yana

0106273397
www.liyanatahar.com

Loves,
Yana

#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautiful
#premiumbeautifulterengganu
#tsunamipb


02 April 2015

GST - GAJI SENDIRI TETAPKAN dengan TLC

Salam semua...

Alahai rindunya nak berblogging... seminggu ni bizi bebenor rasanya..nak closing date.. nak sambut GST..huhu..semalam starting GST huru hara kejap sebab kene kira manually.. but alhamdulillah im faced it out..

Arini pulak ade pindaan prosedur sebab ada GST kan... so bertabah lah baca balik all procedur yg diberitahu.. tu dari segi kerja hakiki yana la sepanjang hari..

Bile sebut pasal GST dengan bisnes yang tu yana suka sebab dengan TLC makna GST tu jadi lain... lain macam mana pulak yer??? Haa ni yana nk kongsi cerita..

Semalam gi kelas CDM yang otai2 bagitau jangan risau pasal GST ni sebab bagi kita yang berbisnes dengan TLC ni GST maksudnya GAJI SENDIRI TETAPKAN!! Eehh kenapa pulak camtu?? Yer la kan dengan buat bisnes income kita hari2 kita yang tentukan sendiri nak berapa.. rm1000..rm3000..rm5000..rm10000..cakap je nak berapa..mentor boleh tunjukkan jalan.. memang best sangat2 GST TLC ni kan..

Alhamdulillah yana da start awal2 lagi bisnes dengan TLC jadi bile GST dikenakan takde lah rasa tekanan sangat sebab yana ade backup income..

Korang yang sedang atau yg masih tercari2 bisnes ape nak buat or camne nak dapatkan duit poket gemuk tiap2 bulan boleh contact yana..kita coffee2 dulu.. bile da tau cara senang je nak buat.. setiap 11 haribulan bonus masuk akaun..income pun double sebulan2...duit gaji??? Tak usik langsung uolls..

GST = GAJI SENDIRI TETAPKAN

P/s: jangan takut2 sebab mentor ade tunjukkan jalan..



Loved,
Yana
 0106273397

Entry Terbaru

Sweetality @ Pemanis Low Calorie

Assalamualaikum.. SWEETALITY?? PEMANIS GULA RENDAH KALORI!! Jom baca sikit pasal Sweetality ni.. Nak manis? Senyum sikit untuk ...