13 April 2015

PB mempengaruhi suhu badan??

Tak percaya takpe tapi kene percaya jugak sebab da ade bukti dan testimoni pemakai PB tegar yang berada di luar negara... pakai PB dengan suhu 0-5°c badan masih lagi hangat..berjalan jauh pun tak terasa berpeluh.. best kan..!!

Kalau pakai pakaian dalam biasa ni mesti berbau peluh dan basah bawah badan...eeeiuuu tak best.. malu pun ade kalau orang asyik tutup2 hidung bile dekat ngan kita...

Jom bertukar ke PB.. nak fitting free boleh contact yana

0106273397
www.liyanatahar.com

Loves,
Yana

#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautiful
#premiumbeautifulterengganu
#tsunamipb


No comments:

Post a comment

Entry Terbaru

Cara Ukur Premium Beautiful

Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda. Wasap yana tau. klik jer https...