13 April 2015

Rindunya nak berblogging...

Hai semua...

Terasa lama benar tak berblogging... bukan tak sudi cuma kekangan masa untuk menulis blog. Kadang- kadang yana copy paste dari FB yana terus ke blog..huhuhu sedeh jugak tak sempat nak karang2 cerita tapi at least ade la jugak post cume simple dan pendek je ceritanya..

Banyak sangat yang yana hutang dengan semua since bulan 3 agaknya event yang tak sempat upload lagi ke blog.. bayangkan dari awal bulan 3 tu yana buzy attend class, event dan award yang TLC dan SHOM anjurkan..

TLC ada raikan yana sebagai accumulated sales achievers RM60,000 berpangkat SSM.. kemudian seminggu lepas tu SHOM pulak raikan yana dan suami sebagai RM60K (SSM) dan RM20K (SM).. 

Best sangat buat bisnes dengan TLC sebab yana dirai dan yana jugak meraikan rakan kongsi...tak percaya tapi kene percaya sebab yana da alaminya sendiri.. 

Zaman GST ni lagi la yana bersyukur sebab peritnya terasa bile setiap kali keluarkan duit semua kene caj..6%..6%..6%.. aduihhh serun dan gerun pun ade bile nak berbelanja...

Ada yang nak buat extra income tak?? Yana alu-alukan korang buat income dengan TLC sebab dari '0' pasal bisnes kami ajar sampai EXPERT.. semuanya FREE from Gst!!!

0106273397 boleh wapps or msg yana..kita coffee2 k..

Loves, Liyana Tahar
- Mum of 2 kids - Part time bisnes online - A worker at finance company..

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...