02 April 2015

GST - GAJI SENDIRI TETAPKAN dengan TLC

Salam semua...

Alahai rindunya nak berblogging... seminggu ni bizi bebenor rasanya..nak closing date.. nak sambut GST..huhu..semalam starting GST huru hara kejap sebab kene kira manually.. but alhamdulillah im faced it out..

Arini pulak ade pindaan prosedur sebab ada GST kan... so bertabah lah baca balik all procedur yg diberitahu.. tu dari segi kerja hakiki yana la sepanjang hari..

Bile sebut pasal GST dengan bisnes yang tu yana suka sebab dengan TLC makna GST tu jadi lain... lain macam mana pulak yer??? Haa ni yana nk kongsi cerita..

Semalam gi kelas CDM yang otai2 bagitau jangan risau pasal GST ni sebab bagi kita yang berbisnes dengan TLC ni GST maksudnya GAJI SENDIRI TETAPKAN!! Eehh kenapa pulak camtu?? Yer la kan dengan buat bisnes income kita hari2 kita yang tentukan sendiri nak berapa.. rm1000..rm3000..rm5000..rm10000..cakap je nak berapa..mentor boleh tunjukkan jalan.. memang best sangat2 GST TLC ni kan..

Alhamdulillah yana da start awal2 lagi bisnes dengan TLC jadi bile GST dikenakan takde lah rasa tekanan sangat sebab yana ade backup income..

Korang yang sedang atau yg masih tercari2 bisnes ape nak buat or camne nak dapatkan duit poket gemuk tiap2 bulan boleh contact yana..kita coffee2 dulu.. bile da tau cara senang je nak buat.. setiap 11 haribulan bonus masuk akaun..income pun double sebulan2...duit gaji??? Tak usik langsung uolls..

GST = GAJI SENDIRI TETAPKAN

P/s: jangan takut2 sebab mentor ade tunjukkan jalan..



Loved,
Yana
 0106273397

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...