06 May 2015

Family vacation kat Cameron Highland

Tahun ni tahun yang sangat2 best dan menjadi kenangan yang tak dapat dilupakan bile yana dan family pergi bercuti ramai2 kat Cameron Highland.. percutian selama 3 hari 2 malam terselit banyak cerita yang akan dikenang sampai bile2..nak2 inilah kali pertama yana bercuti bersama keluarga.. itupun masih ade lagi 2 orang adik beradik tak dapat join sekali sebab kerja..huhu..

Percutian kali ni memang mencabar jiwa sebab jem teruk kat Cameron... bayangkan yana dari Terengganu ke Cameron makan masa 12 jam perjalanan.. biase2 dalam 8 jam jer..al maklum la kan time yana pegi tu hari cuti am (Hari Pekerja).. mesti korang pikir kenapa pegi jgk kalau da tau hari cuti... sebenarnya abah yana dapat rumah penginapan TNB Kilat 1 kat Tanah Rata... semalam hanya RM15.. murahkan?? Kalau duk hotel maunye kene rm300++ semalam...

Yana pergi sana sebab nak bercuti.. celebrate birthday adik n celebrate ulangtahun perkahwinan yana dan kakak... jadi percutian kali ni lagi bermakna..

P/s: nanti yana share gambar2 kat cameron

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...