08 May 2015

JJCM : Pok Wan Kopitiam

Yana suka jalan-jalan cari makan utk cari kelainan menu makan malam... last2 baru ni sampai la kt kedai Pok Wan kopitiam kat Gong Badak..

Menu yang yana order memang lain dari biase..

Nasi goreng telur mata kham pheng
Roti telur cheese
Mee kari
Air epal asam boi

Sedap giler2 ranyer n lain dari kedai lain...harga?? Sangat berpatutan.. aritu punya lah lapar n tengok makan die sedap sampai lupe nak tangkap gambar.. tapi next time yana nak pergi lagi kedai tu..

Loves foods,
Yana

Entry Terbaru

Kedai Kek Hipstur (Cantek Sekali) Di Kuala Terengganu

Ada yang mencari tempat makan cozy dan hipstur area Kuala Terengganu? Kek lover? Western bites seekers? Nak makan kek dan bite dalam ...